Paikalliskampanjat

Olet täällä

Liikkuminen ja yhteinen tekeminen parantavat työhyvinvointia ja yhteishenkeä

Ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kannustetaan syksyisin lisäämään arkista aktiivisuuttaan SAKU ry:n valtakunnallisessa Liikkeelle-kampanjassa. Keväisin oppilaitokset voivat tilata vastaavan liikettä lisäävän kampanjan omalle henkilöstölleen. 

Kevätpörräyksellä kohti kesää! 

Omaan oppilaitokseen tilatussa kampanjassa alustana toimii tuttu Liikkeelle.net-sivusto. Tilauskampanjan voi toteuttaa jonkin yksittäisen liikuntalajin teemakampanjana tai kampanjassa voidaan seurata kaikkea liikuntaan käytettyä aikaa lajiin katsomatta. Tilaaja voi valita myös kampanjan keston ja ajankohdan. Pakettiin kuuluu myös liikuntatottumuskysely ja tilastopaketti, jotka toimivat työkaluina työhyvinvoinnin ja työpaikkaliikunnan kehittämisessä.

Kampanjat hinnoitellaan oppilaitoksen henkilöstömäärän mukaan:

  • –100 hlöä: 250 e / kampanja
  • 101–400 hlöä: 450 e / kampanja
  • 401– hlöä: 650 e / kampanja

Kevätpörräys 2024

Kampanja voidaan toteuttaa kevätlukukauden aikana milloin ja minkä mittaisena vaan. Kampanjan tilaus tulisi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen kampanjan aloitusta.  Kampanjan aloitus on kuitenkin aina maanantaisin ja kampanja päättyy sunnuntaihin. Tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu kampanjan loppumispäivänä klo 23.59 mennessä. 

Kampanjaan osallistutaan tiimeinä, joissa on oltava vähintään neljä jäsentä. Tiimien maksimikokoa ei ole määritelty. Joukkueita voi muodostaa esimerkiksi ammattialoittain, osastoittain jne.

Kampanjassa seurataan tiimin liikuntakeskiarvoa. Mitä enemmän tiimi saa kasaan liikuntaminuutteja, sitä parempi keskiarvo. 

Lisätiedot ja kampanjan tilaus: sakury@sakury.net

Päivitetty 30.1.2024