Paikalliskampanjat

Olet täällä

Liikkuminen ja yhteinen tekeminen parantavat työhyvinvointia ja yhteishenkeä.

SAKU ry:n syksyinen Liikkeelle-kampanja on liikuttanut ammatillisen koulutuksen henkilöstöä vuodesta 2009 alkaen. Askeleita on kertynyt, on liikuttu aiempaa monipuolisemmin, keskinäinen kisailu on kannustanut kohti tavoitteita, kahvitauoille on tullut mukavaa jutunjuurta ja parhaimmillaan kampanjan haasteet ovat liikuttaneet koko oppilaitosta opiskelijat mukaan luettuna. Jo muutaman vuoden ajan Liikkeelle-kampanjan merkeissä on voinut liikkua myös keväisin, oppilaitoksen oman tilauskampanjan merkeissä.

Kevätpörräyksellä kohti kesää! 

Omaan oppilaitokseen tilatussa kampanjassa alustana toimii tuttu Liikkeelle.net-sivusto. Kampanjassa on mukana kaikki lajit millä voi kartuttaa oman ja tiimin liikuntaan käytettyä aikaa: mm. kävely, pyöräily, uinti, salibandy, jumpat, golf ja lihaskuntoharjoittelu. Tilaaja voi valita myös kampanjan kampanjan keston ja ajankohdan. Pakettiin kuuluu myös liikuntatottumuskysely ja kattava tilastopaketti, jotka toimivat työkaluina työhyvinvoinnin ja työpaikkaliikunnan kehittämisessä.

Kampanjat hinnoitellaan oppilaitoksen koon mukaan 200-600 euroa / kampanja.

Kevätpörräys 2020

Kampanja-aika on 30.3.-7.6.2020 välillä. Kampanja-aika on oppilaitoksen itse valittavissa, esim. 4 viikkoa, 6 viikkoa tai 8 viikkoa. Aloitus kuitenkin aina maanantaisin ja kampanja päättyy sunnuntaihin. Tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu kampanjan loppumispäivänä klo 23.59 mennessä. 

Kampanjaan osallistutaan tiimeinä, joissa on oltava vähintään neljä jäsentä. Tiimien 
maksimikokoa ei ole määritelty. Joukkueita voi muodostaa esimerkiksi ammattialoittain, osastoittain jne

Kampanjassa seurataan tiimin liikuntakeskiarvoa. Mitä enemmän tiimi saa kasaan liikuntaminuutteja, sitä parempi keskiarvo. 

Klikkaa auki Kevätpörräys 2020 -mainos!

Lisätiedot ja kampanjan tilaus:

Tiina Hasari
tiina.hasari@sakury.net
p. 020 755 10 18 

Päivitetty 3.12.2019