Paikalliskampanjat

Olet täällä

Liikkuminen ja yhteinen tekeminen parantavat työhyvinvointia ja yhteishenkeä.

SAKU ry:n syksyinen Liikkeelle-kampanja on liikuttanut ammatillisen koulutuksen henkilöstöä vuodesta 2009 alkaen. Askeleita on kertynyt, on liikuttu aiempaa monipuolisemmin, keskinäinen kisailu on kannustanut kohti tavoitteita, kahvitauoille on tullut mukavaa jutunjuurta ja parhaimmillaan kampanjan haasteet ovat liikuttaneet koko oppilaitosta opiskelijat mukaan luettuna.

Liikkeelle-kampanjan merkeissä voi liikkua myös keväisin, tilaamalla oppilaitokseen oman kampanjan!

Kevätpörräyksellä kohti kesää! 

Omaan oppilaitokseen tilatussa kampanjassa alustana toimii tuttu Liikkeelle.net-sivusto. Tilauskampanjan voi toteuttaa jonkin yksittäisen liikuntalajin teemakampanjana tai kampanjassa voidaan seurata kaikkea liikuntaan käytettyä aikaa lajiin katsomatta. Tilaaja voi valita myös kampanjan keston ja ajankohdan. Pakettiin kuuluu myös liikuntatottumuskysely ja tilastopaketti, jotka toimivat työkaluina työhyvinvoinnin ja työpaikkaliikunnan kehittämisessä.

Kampanjat hinnoitellaan oppilaitoksen henkilöstömäärän mukaan:

  • –100 hlöä: 200 e / kampanja
  • 101–400 hlöä: 400 e / kampanja
  • 401– hlöä: 600 e / kampanja

Kevätpörräys 2023

Kampanja voidaan toteuttaa kevätlukukauden aikana milloin ja minkä mittaisena vaan. Tee kampanjan tilaus viimeistään kaksi viikkoa ennen kampanjan aloitusta.  Kampanjan aloitus on kuitenkin aina maanantaisin ja kampanja päättyy sunnuntaihin. Tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu kampanjan loppumispäivänä klo 23.59 mennessä. 

Kampanjaan osallistutaan tiimeinä, joissa on oltava vähintään neljä jäsentä. Tiimien maksimikokoa ei ole määritelty. Joukkueita voi muodostaa esimerkiksi ammattialoittain, osastoittain jne.

Kampanjassa seurataan tiimin liikuntakeskiarvoa. Mitä enemmän tiimi saa kasaan liikuntaminuutteja, sitä parempi keskiarvo. 

Lisätiedot ja kampanjan tilaus: sakury@sakury.net

Päivitetty 18.6.2023