Amisvartti

Olet täällä

Hyvää oloa amisvartillisesta liikettä

Amisvartti tarjoaa opiskelu- tai työpäivän keskelle rentoa energiaa, iloa ja hyvää oloa amisvartillisella liikettä. Liikkeen lisäksi luvassa on paikallista väriä ja osaamista, kun Amisvarttien toteutuksesta vastaa opiskelijoita ja henkilöstöä eri puolilta Suomea. Amisvartteja on julkaistu 15 kevään 2022 aikana. 
Katso Amisvartit TÄÄLTÄ! 

Mikä on Amisvartti?

Amisvartti tarjoaa opiskelu-ja työpäivän keskelle rentoa energiaa, iloa ja hyvää oloa amisvartillisella liikettä. Varttien tavoitteena on kannustaa ottamaan liikettä opintoihin mukaan ja lisätä yhteisöllisyyttä omassa oppilaitoksessa ja ammattiopistojen välillä. 

TOTEUTA OMA AMISVARTTISI!

Nyt on mahdollista lähteä tekemään oppilaitoksen oma Amisvartti. Tammikuusta 2023 alkaen tullaan julkaisemaan uusia Amisvartteja kerran viikossa. Varaa paikkasi ja näytä miten teidän amiksessa liikutaan! 

Katso tarkempi ohjeistus Amisvartin tekoon TÄÄLTÄ! 

Katso vapaat viikot Liity Amisvarttiin -sivulta. 

Varaukset ja lisätiedot: tiina.hasari@sakury.net 

Muutaman minuutin tai maksimissaan viidentoista minuutin liikuntatuokiot toteutetaan rennolla otteella. Liity liikkeeseen mukaan!

Miksi?

Kaikki liike lasketaan ja lyhytkin liikuntahetki on hyväksi. Amisvartillisella liikettä voi katkaista vaikkapa paikallaanolon, läppärin ääressä istumisen tai staattisen työtehtävän. Tärkeintä on, että tauottava liikunta tulee tehtyä!

Oppilaitoksissa tehdään paljon liikettä edistävää työtä ja innostavia toteutuksia. Amisvarteissa saadaan hyvät ideat jakoon ja nähdään, miten ammattiopistoissa eri puolila Suomea liikkeeseen innostetaan ja liikettä lisätään!

Kuka?

Amisvarttien rakentajina toimivat sekä ammattiin opiskelevat että ammatillisen koulutuksen henkilöstö. SAKU ry koordinoi ja markkinoi live-esityksiä ja tallenteita somekanavillaan. 

Markkinoi Amisvartteja

Amisvartti-juliste (pdf)
Amisvartin logo julisteena (pdf)
Amisvartin logojuliste (jpg)

Päivitetty 1.11.2022