Koulutukset ja valmennukset

Olet täällä

Kohtaamisia koulutuksissa

SAKU ry:n koulutuksista ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät on suurin yksittäinen tapahtuma. Kehittämispäivät yhdistää oppilaitoksissa tehdyn hyvinvointityön sekä monialaiset toimijat. Muu koulutustoiminta on kohderyhmille räätälöityä. Näistä tärkeimpiä ovat SAKU ry:n yhteyshenkilöt ja koulutuksen järjestäjien luottamushenkilöt.

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät

Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät kokoavat ammatillisen koulutuksen henkilöstöä laaja-alaisesti yhteen pohtimaan opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä aiheita. Päivien ohjelmaan kuuluvat muun muassa asiantuntijoiden alustukset, työpajat ja hyvinvointitori. Lisäantia päiville tuovat kollegakohtaamiset, mielenkiintoiset käytäväkeskustelut ja nyt jo perinteinen SAKUstars-gaalailta.

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät järjestetään vuosittain syksyllä (loka-joulukuussa).

Yhteyshenkilökoulutukset

SAKU ry järjestää sekä alueellisia että eri yhteyshenkilöryhmille räätälöityjä koulutuksia. 

 

Työkykypassi

Ammattiosaajan työkykypassin käyttöönoton, ohjauksen ja arvioinnin tueksi järjestetään valtakunnallisia koulutuksia. Katso tulevat koulutukset tapahtumakalenteristamme.

Liikkuva amis -koulutukset

SAKU ry toteuttaa koulutuksia fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä oppilaitoksen arkeen. Tilaisuuksissa on jaossa hyviä käytäntöjä liikkumisen lisäämiseksi ja istumisen vähentämiseksi. Tutustu Liikkuva amis -polun toimintaan ja lähde mukaan polulle.

Päivitetty 25.1.2024