Kisatapahtumat

Olet täällä

SAKUgames yhdistää kymmenen lajia

SAKUgames-tapahtumassa lajeina on perinteisesti yksilölajeiksi miellettyjä lajeja, mutta mikäänhän ei estä rakentamasta niistä joukkueita mukaan koukuttavia lajeja. Joukkueena osallistuminen voi myös madaltaa kynnystä lähteä kisaamaan mukaan.

SAKUgames yhdistää yksilölajeja yhteen tapahtumaan.Tapahtuman kisabussiin paikat on varattu mini- ja frisbeegolfaajille, jotka voivat osoittaa taitojaan joko pro- tai amatöörisarjassa. Toistovoimapunnerruksessa voi osoittaa voimansa. Joukkuelajeina tapahtumassa mukana ovat katukoris, keilaus, beach volley, tansanialainen jalkapallo, SAKU-sähly ja erkkasäbä. Uutena lajina mukana tapahtumassa on E-urheilun finaali.

Päivitetty 18.6.2023

Valitse laji

SAKUgames yhdistää eri lajit. Valitse lajiksesi keilaus, SAKU-sähly, erkkasäbä, toistovoimapunnerrus, beach volley, katukoris, tansanialainen jalkapallo, frisbeegolf, minigolf tai frisbeegolf! It’s up to you.
Yksipäiväinen Amistamo-tapahtuma kokoaa tutorit, tutoriksi aikovat ja opiskelijakuntien jäsenet. Päivän ydinajatuksena on valmiiden toimintamallien ideoiminen, jakaminen ja testauttaminen omassa oppilaitoksessa edelleen toteutettavaksi.