Liikkeelle-kampanja

Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen liikuntakampanja haastaa syksyisin henkilöstön huolehtimaan hyvinvoinnistaan osoitteessa liikkeelle.net. Liikuntakampanjoiden aikana tiimeissä on kerätty askeleita, liikuntaminuutteja tai molempia. Kampanjassa liikkumiseen kannustetaan myös erilaisilla haasteilla ja tempauksilla, joilla on mahdollista kerätä oppilaitoksen väkeä enemmänkin liikkeelle. Haasteissa huumoria ei unohdeta!

Syksyn 2020 Liikkeelle.net-kampanjassa kerättiin askeleita ja/tai liikuntaminuutteja Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Tiimin tavoite ja motivaatio ratkaisevat, mikä sarja tiimiläisille on sopivin.

Rentosarjassa yhteisenä tavoitteena on UKK-instituutin aikuisten liikkumisen suosituksen saavuttaminen. Kuntosarjassa haetaan lisäkipinää liikkumiseen pienessä kisassa. Rento-ja Kuntosarjoissa liikuntaa voi merkitä joko minuutteina tai askeleina. Kilpasarjassa liikuntaminuuttien kerääminen vapaa-ajalla käynnistyy heti startista.

Keväällä kuntoillaan paikalliskampanjoissa

Myös kevät kutsuu liikkumaan! Oppilaitokseen voi keväälle tilata oman Liikkeelle-kampanjan tukemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Tilauskampanjassa voidaan laskea poljettuja kilometrejä, kerätä mahdollisimman suurta päivittäistä askelmäärää tai seurata liikuntaan käytettyä aikaa. Kampanjan hinta sisältää liikuntatottumuskyselyn kampanjan alussa ja lopussa sekä kattavan tilastopaketin kampanjan päätyttyä.

Kampanja-aika on käynnistettävissä maalis- tai huhtikuun alusta esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden ajalle. Tiedustele oppilaitokseesi omaa kampanjaa osoitteesta sakury@sakury.net tai puhelimitse 0207 55 1010.

Tiimikuva: Anna-Kaisa Koitto/Sedu

Päivitetty 14.10.2020