Liikkeelle-kampanja

Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen liikuntakampanja haastaa syksyisin henkilöstön huolehtimaan kunnostaan osoitteessa liikkeelle.net. Liikuntakampanjoiden aikana tiimeissä on kerätty askeleita, liikuntaminuutteja tai molempia. Henkeä nostetaan tiimihaasteilla, joissa tiimiläiset kehittelevät liikuntaa lisääviä tempauksia tiimilleen ja välillä tempauksilla kerätään oppilaitoksen väkeä enemmänkin liikkeelle. Tiimihaasteissa ei huumoria unohdeta!

Liikuntakampanjassa kerätään askelia 

Liikuntakampanjan tasavuosien kunniaksi palataan ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen. 

Rentosarjassa lisätään vähitellen kymppilenkkien määrää (=reipas kymmenen minuutin kävely). Kuntosarjassa askellustavoite lähtee 8 500 askeleesta päivässä. Kilpasarjassa kisailevien päivän normiaskelmäärä liikkuu 12 000 askeleessa. 

Perusta vähintään 4-10 askeltajan tiimi ja liity kampanjaan osoitteessa liikkeelle.net.

Keväällä kuntoillaan paikalliskampanjoissa

Myös kevät kutsuu liikkumaan! Oppilaitokseen voi keväälle tilata oman Liikkeelle-kampanjan tukemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Tilauskampanjassa voidaan laskea poljettuja kilometrejä, kerätä mahdollisimman suurta päivittäistä askelmäärää tai seurata liikuntaan käytettyä aikaa. Kampanjan hinta sisältää liikuntatottumuskyselyn kampanjan alussa ja lopussa sekä kattavan tilastopaketin kampanjan päätyttyä.

Kampanja-aika on käynnistettävissä maalis- tai huhtikuun alusta esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden ajalle. Tiedustele oppilaitokseesi omaa kampanjaa osoitteesta sakury@sakury.net tai puhelimitse 0207 55 1010.

Tiimikuva: Anna-Kaisa Koitto/Sedu

Päivitetty 8.10..2019