Liikkeelle-kampanja

Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen liikuntakampanja haastaa syksyisin henkilöstön huolehtimaan kunnostaan osoitteessa liikkeelle.net. Liikuntakampanjoiden aikana tiimeissä on kerätty askeleita, liikuntaminuutteja tai molempia. Henkeä nostetaan tiimihaasteilla, joissa tiimiläiset kehittelevät liikuntaa lisääviä tempauksia tiimilleen ja välillä tempauksilla kerätään oppilaitoksen väkeä enemmänkin liikkeelle. Tiimihaasteissa ei huumoria unohdeta!

Syksyn 2019 kampanjassa kerättiin askelia

Syksyn 2019 liikuntakampanjassa palattiin tasavuosien kunniaksi ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen.

Syksyllä 2020 liikuntakampanjassa kerätään jälleen liikuntaminuutteja Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Uuden kampanjan tiedot täydentyvät loppukeväällä.

Kampanjasivut avautuvat osoitteessa liikkeelle.net syyslukukauden alussa. 

Keväällä kuntoillaan paikalliskampanjoissa

Myös kevät kutsuu liikkumaan! Oppilaitokseen voi keväälle tilata oman Liikkeelle-kampanjan tukemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Tilauskampanjassa voidaan laskea poljettuja kilometrejä, kerätä mahdollisimman suurta päivittäistä askelmäärää tai seurata liikuntaan käytettyä aikaa. Kampanjan hinta sisältää liikuntatottumuskyselyn kampanjan alussa ja lopussa sekä kattavan tilastopaketin kampanjan päätyttyä.

Kampanja-aika on käynnistettävissä maalis- tai huhtikuun alusta esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden ajalle. Tiedustele oppilaitokseesi omaa kampanjaa osoitteesta sakury@sakury.net tai puhelimitse 0207 55 1010.

Tiimikuva: Anna-Kaisa Koitto/Sedu

Päivitetty 15.1.2020