Liikkuva opiskelu -toiminta

Olet täällä

Liikkuva amis 

SAKU ry:n Liikkuva amis -toiminta tarjoaa tukea ja materiaalia ammatillisille koulutuksen järjestäjille heidän Liikkuva opiskelu -toiminnan toteuttamiseen. Liikkuva amis -toiminnan tavoitteena on edistää fyysistä aktiivisuutta tukevien oppimisympäristöjen toteutumista ammatillisissa oppilaitoksissa.

Liikkuva amis -sivusto

Liikkuva amis -sivusto kokoaa yhteen SAKU ry:n ja muiden järjestöjen materiaaleja sekä oppilaitosten ideoita, jotka ovat vapaasti hyödynnettävissä. Oli tekeminen oppilaitoksessa vasta aluillaan tai jo hyvässä vauhdissa, Liikkuva amis -sivusto antaa uusia näkökulmia sekä työkaluja toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää: liikkuvaamis.fi

Liikkuva amis -polku

Liikkuva amis -polku on tapa luoda fyysistä aktiivisuutta oppilaitoksiin. Polun tavoitteena on, että fyysinen aktiivisuus ja liikunnan ilo lisääntyy. Lisääntyneen liikkeen myötä monelle jo tuttu sanonta ”Liikkuva amis oppii vaan paremmin” toteutuu.
Lukuvuoden aikana polulla on neljä etäkohtaamista verkossa sekä koko Liikkuva amis -verkostolle järjestettävät ideoidenvaihtopäivät keväisin ja syksyisin. Yhdessä verkoston kanssa ideoidaan uutta toimintaa, viedään ideat käytäntöön, katsotaan liikkeen lisäämistä eri näkökulmista ja juurrutetaan uusi toiminta osaksi oppilaitoksen arkea.

Tutustu Liikkuva amis -polun toimintaan ja lähde mukaan polulle. 

Liikuntaimpulssi

Liikkuva amis -toiminnan viestintä tapahtuu kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen eli Liikuntaimpulssin kautta.
Liikuntaimpulssi tulee kertomaan sinulle:

  • tulevien Liikkuva amis -kohtaamisten ajankohdat, kohtaamisten teemat sekä ennakkovalmistautumisen
  • edellisen kohtaamisen tärkeimmät nostot
  • Ideoidenvaihtopäivien ajankohdat ja päivien ohjelman
  • Liikuntavinkkejä arjen aktivointiin
  • SAKU-toiminnan ajankohtaisen noston

Oman liikuntaimpulssin tilaus onnistuu SAKU ry:n etusivun oikeasta alalaidasta löytyvän uutiskirje -tilauslomakkeen kautta. 

Päivitetty: 9.11.2022