SAKU ry:n uutiskirje 9.3.2017

Olet täällä

Huhtikuu on palloilukuu

Vielä ehtii harjoitella kuviot kuntoon henkilöstön kevään palloilulajeihin. Huhtikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna 22. - 23.4. ratkaistaan naisten ja miesten joukkueiden lentopallomestaruudet Vierumäellä ja sulkapallomestaruudet Keravalla.

Vierumäellä otteluita pelataan yhdessätoista sarjassa. Viime vuosina joukkueita turnauksissa on ollut mukana noin viitisenkymmentä. Ilmoittautuminen turnaukseen päättyy 6. huhtikuuta.

Sulkapallossa on yhdistetty Koululiikuntaliiton ja SAKU ry:n turnaukset. Keravalla järjestettävästä turnauksesta sarjoja löytyy niin miehille kuin naisille ja aloittelijoille sekä kilpapelaajille. Ilmoittautuminen sulkapalloturnaukseen päättyy 8. huhtikuuta mennessä. 


Opiskelijoille liikettä 24 h

SAKUsports on liikuntatapahtuma, jossa pääosa on liikkumisella ja yhdessä tekemisellä rennossa porukassa. Tutoreille tapahtuma antaa vinkkejä oman oppilaitoksen harrastustoiminnan toteuttamiseen.

Pajulahdessa 10. - 11.5. järjestettävässä tapahtumassa lajeina ovat muun muassa kuplafutis, slackline, parkour, tanssi ja eräjormailu! Kokoa opiskelijaporukkasi 27. huhtikuuta mennessä mukaan sähäkkään toimintaan ja keräämään parhaat ideat talteen.

SAKUsports-tapahtuman yhteydessä pelataan myös erityisopiskelijoiden salibandyn ja SAKU-sählyn lopputurnaukset. 


 

 

Yhteyshenkilökoulutus Hyvinvointivirtaa-viikon järjestäjille

Kevään yhteyshenkilökoulutuspäivässä kerätään vinkit oman Hyvinvointivirtaa-tapahtuman onnistuneeseen järjestämiseen. Hyvinvointivirtaa-teemaviikko järjestetään ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomea viikolla 40. Viikolla nostetaan opiskelijoita koskevia asioita toiminnallisella tavalla esille.

Hyvinä käytäntöinä koulutuksessa esitellään muun muassa Kpedun hyvinvointimessut sekä Sataedun viestinnän voimaa hyvinvoinnin rakentamisen tukena. Koulutuspäivään on varattu aikaa myös omien ideoiden sparraukseen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset koulutuspäivään 27. maaliskuuta mennessä osoitteeseen sari.mantila-savolainen@sakury.net.

Opiskelijoille kulttuuria ja opiskelijaparlamenttia

SAKUstars-kulttuurikilpailun ilmoittautumisissa ollaan aivan viime metreillä, mutta 15.3. mennessä ehtii vielä ilmoittautua mukaan livesarjoihin. SAKUstars-kilpailut järjestetään Kuopiossa 25. - 27. huhtikuuta. Kisoissa on mukana kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu!

SAKUstars-kisojen yhteydessä kokoontuu myös SAKU ry:n Kulttuurin, liikunnan ja hyvinvoinnin opiskelijaparlamentti. Opiskelijaparlamentti muodostuu SAKU ry:n jäseninä olevien koulutuksen järjestäjien opiskelijaedustajista. Uudet jäsenet opiskelijaparlamenttiin tulee nimetä 14. maaliskuuta mennessä.

Opiskelijaparlamentin tavoitteena on antaa opiskelijoille paikka heille kohdennetun liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointitoiminnan kehittämiseen. Lisäksi edustajat valitsevat keskuudestaan opiskelijajäsenen SAKU ry:n hallitukseen.

Tilaa oppilaitokseesi oma Liikkeelle-kampanja

Kevät kutsuu liikkumaan! Tilaa oppilaitokseesi oma Liikkeelle-kampanja tukemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Kampanjassa voi laskea poljettuja kilometrejä, kerätä mahdollisimman suurta päivittäistä askelmäärää tai seurata liikuntaan käytettyä aikaa.

Kampanja-aika on käynnistettävissä huhtikuun alusta alkaen esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden ajalle. Hinta määrittyy oppilaitoksen henkilöstömäärän mukaan: alle 100 henkilöä 200 e, 101 - 400 henkilöä 400 e ja yli 400 henkilöä 600 e. Tiedustelut osoitteesta sakury@sakury.net tai puhelimitse 0207 55 10 10.