SAKU ry:n uutiskirje 6.4.2022

Olet täällä

SAKUgames päättää liikuntakevään

SAKUgames-tapahtuma kokoaa ammattiin opiskelevat liikkumaan kahdeksassa eri lajissa 12. toukokuuta Tampereelle. Lajivalikoimassa mukana ovat SAKU-sähly, beach volley, keilaus, minigolf, frisbeegolf, roundnet, toistovoimapunnerrus ja erkkasäbä. Lajeista voi valita joko kilpa- tai harrastesarjan, SAKU-sählyä ja erkkasäbää lukuun ottamatta.

Lisälajeja ja pieniä kisoja on luvassa tapahtuman yhteyteen pystytettävällä tapahtumatorilla. Myös etkoille on suunniteltu mukavaa tekemistä. Ilmoittautumiset tapahtumaan 20.4.2022 mennessä.


Huhtikuussa riittää tapahtumia

Ammatillinen koulutus on huhtikuussa tapahtumissa liikkeellä. SAKUstars-tapahtuma kokoaa opiskelijat kulttuurikisoihin Tuusulaan 26.-28.4.2022. Omassa oppilaitoksessa SAKUstars-viikon voi startata jo 25.4.2022, jolloin verkossa järjestetään Pelko pois piirtämisestä -piirustustunti. 

Henkilöstö kokoontuu 9.-10.4.2022 Talvikisoihin Vuokattiin. Kun pääsiäinen on vietetty välissä, niin seuraavana viikonlopputapahtumana odottaa jo SAKU-lentis lentopalloilijoita 23.-24.4.2022 Vierumäellä. 

SAKUgames-tapahtuman lisäksi toukokuussa opiskelijoita kutsutaan mukaan kaukalopalloon, jonka turnaus järjestetään 5.5.2022 Järvenpäässä. Ilmoittautumiset turnaukseen tulee tehdä 19.4.2022 mennessä.


 

 

Hae stipendiä aktiiviselle opiskelijalle

SAKU ry:n juhlavuosirahastosta jaetaan keväällä jälleen stipendejä aktiivisille opiskelijoille. Kuluneen lukuvuoden stipendihaussa huomioidaan hakemukset, jotka ovat saapuneet perille 6.5.2022 mennessä. 

Stipendihaussa mukana olevan opiskelijan tulee olla osallistunut johonkin SAKU-toimintaan kuten esimerkiksi SAKUstars-kisoihin, liikunnan kilpailutoimintaan, muihin liikuntatapahtumiin, tutorkoulutuksiin tai Ammattiosaajan työkykypassin suorittamiseen. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista. Stipendihaussa käytetään sähköistä hakua.

Liikevirtaa-kampanja on jo vauhdissa

Liikevirtaa-kampanja nostaa esille hyvinvointia parantavia ja vihreää kädenjälkeä lisääviä liikkumisen valintoja. Maksuton kampanja on käynnissä huhtikuun ajan. Kampanjaa voi toteuttaa oppilaitoksissa vihreää kädenjälkeä kasvattavina teemapäivinä tai osallistumalla valtakunnalliseen kolmen viikon liikuntahaasteeseen. Ilmoittautuneet oppilaitokset saavat käyttöönsä sähköisen materiaalipaketin kampanjan toteuttamisen tueksi.