Hae aktiiviselle opiskelijalle stipendiä

Olet täällä

SAKU ry:n juhlavuosirahastosta voi hakea SAKU-toimintaan osallistuneelle opiskelijalle stipendiä. Stipendien myöntämisessä arvostetaan opiskelijan omaa aktiivisuutta ja toisten mukaan osallistamista.

SAKU ry:n juhlavuosirahaston stipendihaku on nyt avoinna. Kuluneen lukuvuoden stipendien haussa huomioidaan mukaan hakemukset, jotka ovat saapuneet perille 6.5.2022 mennessä.

Stipendihaussa mukana olevan opiskelijan tulee olla osallistunut johonkin SAKU-toimintaan kuten esimerkiksi SAKUstars-kulttuurikilpailuihin, liikunnan kilpailutoimintaan, muihin liikuntatapahtumiin, harrastetutorkoulutuksiin tai Ammattiosaajan työkykypassin suorittamiseen. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista.

Stipendihaussa käytetään sähköistä hakua, joka on auki läpi vuoden.Hakemukset käsitellään ja stipendit myönnetään vuosittain toukokuussa. Hakemuksen täyttäjänä voi toimia henkilöstön edustaja, jolla on koulutuksen järjestäjän tai tutkintotodistuksen allekirjoituksen omaavan henkilön valtuutus hakea stipendiä. Opiskelija ei voi toimia stipendin hakijana.

Siirry hakulomakkeelle