SAKU ry:n uutiskirje 6.11.2018

Olet täällä

Amisarkea ja SAKU-muistoja

Kirjoita, kuvaa, laula, videoi, värkkää tai tuo julki amisarkea itsellesi sopivalla. Amisarkea-kisaan toivotaan sekä opiskelijoiden että henkilöstön näkemyksiä arjesta amiksissa. Kisan parhaat palkitaan 100 euron lahjakortilla. Tutustu ohjeisiin ja lähetä kisatyösi meille 30.11.2018 mennessä. 

SAKU ry viettää ensi vuonna 70. juhlavuottaan. Vuosikymmenien aikana on järjestetty liikunta- ja kulttuurikisoja, koulutuksia, juhlia, vaelluksia jne. Juhlajulkaisua varten kaipaamme muistojanne! Jaa meille tarinasi unohtumattomattomista hetkistä, hauskoista sattumuksista ja sydäntä koskettavista hetkistä. Sakumaisesta arjesta. Tutustu ohjeisiin ja laita tarinasi tulemaan marraskuun loppuun mennessä!


Tavoitteena opiskelu-hyvinvoinnin kehittäminen

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät järjestetään 20.-21.11.Tampere-talossa. Ohjelma starttaa tiistaina seminaarilla, jossa teemoina ovat muun muassa mielen motivointi ja työssä jaksaminen.

Keskiviikkona osallistujat pääsevät valitsemaan sopivimman kuudesta työpajasta, joiden aiheina ovat opiskeluhuollon ajankohtaiset asiat, ehkäisevä päihdetyö, liikkeen lisäämisen käytännöt, uudistunut työkykypassi, hyvinvoinnin vuosikello ja opiskelijoiden kulttuuritoiminnan aktivointi.

Kehittämispäiville ilmoittautuminen on käynnissä 9. marraskuuta asti.


 

 

Tulossa henkilöstön Sekalentis ja Talvikisat

Sekalentisjoukkueet kokoontuvat Joensuussa 24.-25. marraskuuta. Palloa tahkotaan A-, B- ja C-sarjoissa, joista paikka A- ja B-sarjoissa perustuu edellisvuoden tuloksiin ja C-sarjaan mukaan pääsee ilmoittautumalla. Käy kurkkaamassa sekalentiksen erityissääntöjä, jotka varmistavat pallon elämisen. Lauantain jälkipeleissä, iltajuhlassa, teemana on 80-luku. Ilmoita joukkueesi turnaukseen viimeistään 12. marraskuuta mukaan. 

Muista myös merkitä Talvikisat jo kalenteriisi. Kisat järjestetään 16.-17.2. Pajulahden Urheiluopistolla. Kisojen lajeina ovat hiihto, keilaus, sähly ja pilkkiminen.

Koripallossa pelataan kilpa- ja harrastesarjoissa

Opiskelijoiden koripallossa pelataan tyttöjen ja poikien harraste- ja kilpasarjoissa. Harrastesarjan voi valita, mikäli joukkueessa ei ole lisenssipelaajia. Koripallo on pelattu yleensä suoraan lopputurnauksena, mutta jos joukkuemäärä kasvaa odotusten mukaisesti, niin karsintaturnausten pelaaminen on mahdollista. Ilmoittautumisen koripalloon viimeistään 21. marraskuuta mennessä.