Osallistu kisaan ja kuvaa Amisarkea

Olet täällä

Kirjoita, kuvaa, laula, videoi, värkkää tai tuo julki amisarkea itsellesi sopivalla tavalla. Amisarkea-kisassa halutaan juuri sinun näkemyksesi amisten arjesta. Kerro meille, mikä tekee sinut onnelliseksi, mistä tykkäät opinnoissasi/työssäsi, mitä tavoitteita itsellesi haluat asettaa ja mitä arkisia tai arjen juhlahetkiä amisarkeen kuuluu. Tai kerro meille, mikä kaipaa muutosta, mitä et ymmärrä/halua ymmärtää ja milloin ei vaan jaksa. Millaisena sinä amisarkesi koet?

- Amisarkea-kisaan osallistuminen sopii hyvin osaksi opiskelijoiden opintoja. Äidinkielen tunneilla voidaan kirjoittaa kirjoitelmia tai runoja tai tehdä videoita. Taiteen ja luovan ilmaisun opinnoissa voidaan kuvata amisarkea kuvataiteen tai vaikka käsitöiden keinoin. Osallistuminen sopii hyvin myös esimerkiksi asuntolan iltaohjelmaksi tai oppilaitoksen ryhmäytymispäiviin, SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola ideoi.

- Viime vuonna elämänmakuisia tarinoita ja muita toteutuksia ammatillisen koulutuksen arjesta. Arjen hyviä hetkiä ja rehellisesti kuvattuja haasteita. Nyt toivomme saavamme entistä suuremman joukon mukaan kuvaamaan sitä, millaista opiskelu ja työskentely ammatillisessa koulutuksessa on. 

Amisarkea-kisassa on omat sarjansa ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Osallistumistapa on vapaa. Kilpailutyön voit toteuttaa kirjoittamalla, kuvaamalla, laulamalla, videoimalla, värkkäämällä tai muulla sinulle sopivalla tavalla. Kilpailutöiden tulee olla ohjeiden mukaan palautettuna 30.11.2018 mennessä. Kisan parhaat palkitaan 100 euron lahjakortilla!

Amisarkea-kisan säännöt

  • Kilpailuaika: 9.8.-30.11.2018
  • Kisassa on omat sarjat ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle.
  • Kisaan voi osallistua yhdellä työllä. Aiheen esitystapa on vapaa. 
  • Kilpailutöiden tulee olla perillä 30.11.2018 mennessä. Kirjoitelmat ja valokuvat voi postittaa sähköpostilla osoitteella: sakury@sakury.net. Videot tulee jakaa piilotettuna YouTubeen 30.11.2018 mennessä. Videossa tai selityskentässä YouTubessa tulee selkeästi ilmaista tekijät ja musiikin tekijänoikeudet. Määrittele videon tietosuoja-asetukseksi ”piilotettu” tai ”unlisted”, jotta raati pääsee linkin kautta katsomaan videon. Lähetä linkki: sakury@sakury.net. Ota kuva värkkäämästäsi työstä ja postita se osoitteeseen: sakury@sakury.net.
  • Muista lisätä työn mukaan seuraavat tiedot: työn nimi, tekijän nimi, oppilaitos ja sarjaksi joko opiskelija tai henkilöstö.
  • Raati palkitsee parhaiden töiden tekijät 100 euron lahjakortilla.• Amisarkea-kisan raatiin kuuluvat äidinkielen lehtori Hanna Ampula OSAO:sta, kuvataiteen lehtori Leena Wiikari Omniasta, viestintäsuunnittelija Johanna Virtanen Sataedusta, lavasterakennusalan opettaja Mauri Mäkelä SASKY:stä, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä.
  • Kilpailun järjestäjänä toimii Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry.
  • SAKU ry saa oikeuden julkaista töiden taltiointeja tekijätiedot mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut.