Onko sinulla SAKU-muistoja?

Olet täällä

SAKU ry viettää ensi vuonna jo 70. juhlavuottaan. Vuosikymmenien aikana on järjestetty liikunta- ja kulttuurikisoja, koulutuksia, juhlia, vaelluksia ja monia muita tapahtumia sekä ammattiin opiskeleville että ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kaikissa toimissa yhdistävänä tavoitteena on ollut hyvinvoinnin edistäminen ammatillisessa koulutuksessa.

Voimavaran lähde. Iloa. Yhdessäoloa. Esimerkiksi näillä sanoilla on SAKU-toiminnan merkitystä kuvattu. Sakupaitaiset ovat osallistuneet esimerkiksi Suomi juoksee -tapahtumiin, lavalla on syttynyt lukuisia tähtiä ja onnistumistarinoita, bussin käytävällä on välillä kuljetettu lautoja yhteisiin talkoisiin ja sitäkin mieltä olemme, että SAKU ry on osaltaan vaikuttanut vähintään yhden onnellisen perheen syntymiseen.

SAKU ry:n toimiston väen muistot tapahtumista ulottuvat kuitenkin vain reilun kymmenen vuoden taakse. Nyt kaipaammekin kovasti teidän kaikkien sakulaisten ihmisten apua. Olemme kokoamassa juhlajulkaisua varten sakumaisia tarinoita. Uskomattomista hetkistä, hauskoista sattumuksista ja sydäntä koskettaneista hetkistä. Sakumaisesta arjesta.

Sakumaiset tarinat julkaistaan ensi syksynä

Juhlajulkaisu julkaistaan SAKU ry:n ACTION!-tiedotuslehden liitteenä syksyllä 2019 sekä verkkojulkaisuna. Jaa meille tarinasi marraskuun loppuun mennessä osoitteeseen: sari.mantila-savolainen@sakury.net. Ohjeellinen merkkimäärä tekstille on 2 000 merkkiä. SAKU ry pidättää oikeuden tarvittaessa lyhentää lähetettyjä tekstejä. Mielellämme otamme vastaan myös tapahtumissa vuosien aikana napattuja kuvia. SAKU ry voi käyttää viestinnässään lainauksia kaikista meille toimitetuista teksteistä sekä julkaista valokuvia kirjoittaja tai kuvaaja mainiten.

Sakumaiset tarinat julkistetaan SAKU ry:n juhlavuoden gaalassa syksyllä 2019. Juhlajulkaisuun valittujen tekstien kirjoittajia muistamme kutsulla SAKU ry:n 70-vuotisjuhliin.