SAKU ry:n uutiskirje 4.3.2020

Olet täällä

SAKUstars-juhlaa Stadissa

Opiskelijoiden SAKUstars-kulttuurikilpailut järjestetään 21.-23.4.2020 Helsingissä. Tapahtuman teema Dream Hard haastaa osallistujia tavoittelemaan omia unelmiaan ja ylittämään itsensä. Tapahtuma-alueena kisoissa on Stadin ammattiopiston kampus 5.

SAKUstars-kisoissa on mukana kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu. Yleisölle avoin suurtapahtuma sisältää 35 lajia. Näytöslajeina mukana ovat Counterstrike, Stadin rundi ja Urbaani taidetyömaa. Livesarjoihin ehtii ilmoittautua mukaan 11. maaliskuuta mennessä. 


SAKU-lentis kokoaa lentopallojoukkueet

Lentopallo on henkilöstön suosituin laji! Viikonlopputurnaus 18.-19.4. kokoaa Vierumäelle joukkueita pelaamaan mitaleista kahdeksassa sarjassa.

Pallot laitetaan liikkeelle naisten A- ja B-sarjoissa sekä miesten A-, B-, 50A-, 50B-, 58A- ja 58B-sarjoissa. Ja jos omasta oppilaitoksesta toivottuun sarjaan ei löydy riittävästi pelaajia, niin ilmoittaudu mukaan SAKU-joukkueeseen.

Ilmoittaudu SAKU-lentiksen kentille 1. huhtikuuta mennessä.


 

 

Osallistu henkilöstön kulttuurikisaan

Amisarkea-kisa kutsuu ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kirjoittamaan, kuvaamaan, laulamaan, videoimaan, värkkäämään ja tuomaan julki amisarkea itselle sopivalla tavalla. Jakamaan kisassa arjen juttuja tai arjen juhlahetkiä.

Kisaan osallistumistapa on vapaa. Kilpailutöiden palautusaikaa on pidennetty ja töiden tulee olla palautettuna SAKU ry:n toimistolle 11. maaliskuuta mennessä. Kisan voittajat julkistetaan SAKUstars-kisoissa huhtikuussa. Kilpailun parhaat palkitaan elämyslahjakorteilla.

Liity Liikevirtaan

Liikevirtaa on uusi kampanja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Kampanjan tavoitteena on lisätä liikkumisen valintoja, kasvattaa jokaisen omaa vihreää kädenjälkeä ja edistää samalla sekä omaa että yhteisön hyvinvointia.

Liikevirtaa-kampanja on käynnissä huhtikuun ajan. Ilmoita oppilaitoksesi mukaan, niin saat käyttöösi maksuttomat kampanjamateriaalit. 

Kisaa kotiradoilla

Opiskelijoiden kotiratakisana on käynnissä keilaus. Let's Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja 3-5 henkilön joukkueina. Kisan jälkeen keilatuloksen voi jättää omalle keilahallille tai lähettää kuvan tuloslomakkeesta osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi. Keilatulokset tulee ilmoittaa kisaan mukaan maaliskuun aikana. 

Maaliskuu on aikaa osallistua vielä myös henkilöstön ilma-aseiden kotiratakisaan. Kisassa lajeina mukana ovat ilmapistooli ja ilmakivääri. Tulkkaa taulut ampumaseuran avustuksella, toimita tulokset SAKU ry:n toimistolle ja olet mukana kisassa. Valitse oman kokemuksesi mukaan sarjaksi joko kilpa- tai rentosarja.

Kevääseen liikettä voi lisätä myös henkilöstön liikuntakampanjalla. Kevätpörräys-kampanja on tilattavissa omassa oppilaitoksessa käynnistettäväksi 30.3.-7.6.2020 välisellä ajalla. Kampanjassa osallistujat voivat kerätä liikuntaminuutteja itse valitsemissaan lajeissa.