Amisarkea on henkilöstön oma kulttuurikilpailu

Olet täällä

Mikä tekee sinut onnelliseksi työssäsi, mitä tavoitteita itsellesi haluat työssäsi asettaa ja mitä arkisia tai arjen juhlahetkiä amisarkeesi kuuluu? Entä onko jotain, mikä kaipaa muutosta, mitä et ymmärrä/halua ymmärtää ja milloin ei vaan jaksa. Amisarkea-kisa kutsuu ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kirjoittamaan, kuvaamaan, laulamaan, videoimaan, värkkäämään ja tuomaan julki amisarkea itselle sopivalla tavalla. Jaa meille, millaisena sinä amisarkesi koet.

-Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu harmi vain puolikas. Tätä ajatusta toteuttaa Amisarkea-kilpailu. Arjen kokemusten, niin ilonaiheiden kuin huolten ja murheidenkin, jakaminen tekee meille kaikille hyvää. Ja itsensä ilmaiseminen eri kulttuurin keinojen kautta tuottaa jo itsessään luomisen iloa. Mieti siis, mitä haluaisit omasta arjestasi kertoa ja lähde mukaan oppilaitosten henkilöstölle suunnattuun Amisarkea-kisaan, innostaa SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola.

Amisarkea-kisa on tarkoitettu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Osallistumistapa on vapaa. Kilpailutyön voi toteuttaa kirjoittamalla, kuvaamalla, laulamalla, videoimalla, värkkäämällä tai muulla kisaan osallistuvalle sopivalla tavalla. Kilpailutöiden tulee olla ohjeiden mukaan palautettuna 11.3.2020 mennessä.

Kisan voittajat valitsee raati, johon kuuluvat äidinkielen lehtori Hanna Poussu OSAO:sta, kuvataiteen lehtori Leena Wiikari Omniasta, viestintäsuunnittelija Johanna Virtanen Sataedusta, lavasterakennusalan opettaja Mauri Mäkelä Saskystä, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä. Kisan voittajat julkistetaan SAKUstars-kisoissa huhtikuussa. Kisan parhaat palkitaan elämyslahjakortilla

Tutustu ohjeisiin ja laita kisatyö matkaan!

• Kilpailuaika: 3.12.2019-11.3.2020
• Kisa on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle.
• Kisaan voi osallistua yhdellä työllä. Aiheen esitystapa on vapaa.
• Kilpailutöiden tulee olla perillä 11.3.2020 mennessä. Kirjoitelmat ja valokuvat voi postittaa sähköpostilla osoitteella: sakury@sakury.net. Videot tulee jakaa piilotettuna YouTubeen 11.3.2020 mennessä. Videossa tai selityskentässä YouTubessa tulee selkeästi ilmaista tekijät ja musiikin tekijänoikeudet. Määrittele videon tietosuoja-asetukseksi ”piilotettu” tai ”unlisted”, jotta raati pääsee linkin kautta katsomaan videon. Lähetä linkki: sakury@sakury.net. Ota kuva värkkäämästäsi työstä ja postita se osoitteeseen: sakury@sakury.net.
• Muista lisätä työn mukaan seuraavat tiedot: työn nimi, tekijän nimi, tekijän yhteystiedot ja oppilaitos.
• Raati palkitsee parhaiden töiden tekijät elämyslahjakortilla.
• Amisarkea-kisan raatiin kuuluvat äidinkielen lehtori Hanna Poussu OSAO:sta, kuvataiteen lehtori Leena Wiikari Omniasta, viestintäsuunnittelija Johanna Virtanen Sataedusta, lavasterakennusalan opettaja Mauri Mäkelä SASKY:stä, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä.
• Kilpailun järjestäjänä toimii Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry.
• SAKU ry saa oikeuden julkaista töiden taltiointeja tekijätiedot mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut.

Lataa Amisarkea-juliste (pdf)
          Amisarkea-kuva (jpg)

Edit: Amisarkea-kisaan osallistumisaikaa on pidennetty 11.3.2020 asti.