SAKU ry:n uutiskirje 8.1.2020

Olet täällä

Vierumäellä talvikisaillaan

Talvikisat käynnistävät henkilöstön kevään tapahtumat! Lajeina mukana ovat sähly, keilailu, hiihto, uinti ja ilma-aseammunta. Kisat järjestetään 1.-2. helmikuuta Vierumäellä. 

Sählyssä mestaruudet jaetaan miesten ja sekajoukkueiden A- ja B-sarjoissa. Hiihdossa voi osallistua sekä henkilökohtaiseen että joukkuekilpailuun. Kisassa tavoitteena on kerätä klo 9-16 välillä mahdollisimman monta kierrosta 4,8 kilometrin matkalta.Keilailusta löytyy kahdeksan eri sarjaa naisille, miehille ja joukkueille. Uima-altaalla ohjelmassa ovat viestit. Ilma-aseammunnassa kymppeihin tähdätään ilmakiväärissä ja ilmapistoolissa.

Ilmoittautumiset Vierumäellä järjestettäviin Talvikisoihin tulee tehdä viimeistään 16. tammikuuta mennessä.


Osallistu henkilöstön kulttuurikisaan

Amisarkea-kisa kutsuu ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kirjoittamaan, kuvaamaan, laulamaan, videoimaan, värkkäämään ja tuomaan julki amisarkea itselle sopivalla tavalla. Jakamaan kisassa arjen juttuja tai arjen juhlahetkiä.

Kisaan osallistumistapa on vapaa. Kilpailutöiden palautusaikaa on pidennetty ja töiden tulee olla palautettuna 11. maaliskuuta mennessä. Kisan voittajat julkistetaan SAKUstars-kisoissa huhtikuussa. Kisan parhaat palkitaan elämyslahjakorteilla. 


 

 

SAKUstars järjestetään huhtikuussa Stadissa

SAKUstars-kisojen ilmoittautuminen on jo avautunut! Opiskelijoiden kulttuurikilpailut järjestetään 21.-23.4.2020 Helsingissä. Tapahtuman teema Dream Hard haastaa osallistujia tavoittelemaan omia unelmiaan ja ylittämään itsensä. Tapahtuma-alueena kisoissa on Stadin ammattiopiston Sturenkadun toimipiste Vallilassa. 

SAKUstars-kisoissa on mukana kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu. Ennakkoon voi lähettää töitään 14 eri sarjaan, livesarjoja on 22. Lisäksi näytöslajeina mukana ovat Counterstrike, Stadin rundi ja Urbaani taidetyömaa. Ilmoittautuminen ennakkolajeihin päättyy 10. helmikuuta ja livesarjoihin 11. maaliskuuta. 

Pallopelit käynnistävät opiskelijoiden liikunnallisen vuoden

Opiskelijoiden kevään liikuntatapahtumat pyörähtävät käyntiin koripallolla, jonka lopputurnaus pelataan tammikuun lopussa Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Futsalin lopputurnaus on vuorossa 12. helmikuuta Tampereella. Futsaliin ehtii vielä ilmoittaa joukkueen mukaan, kun toimii nopeasti eli perjantaihin 10. tammikuuta mennessä. Poikien joukkueita mukaan on jo ilmoittautunut sekä kilpa- että harrastesarjaan mukavasti, mutta erityisesti tyttöjoukkueita kaivataan vielä turnaukseen mukaan!

Ota käyttöön Hyvinvoinnin vuosikello

Hyvinvoinnin vuosikellosta löytyy nyt myös ensi syksyn (7-12/2020) versio. SAKU ry:n työstämä vuosikello kokoaa valtakunnallisia tapahtumia, teemapäiviä ja ideoita, joita koulutuksen järjestäjä voi sisällyttää osaksi omaa vuosikelloa. Vuosikellopohjan tarkoituksena on toimia tukena hyvinvoinnin suunnittelutyössä.