SAKU ry:n uutiskirje 3.5.2022

Olet täällä

Kisaa ja tutustu uusiin lajeihin SAKUgames-tapahtumassa

SAKUgames-tapahtuma päättää ammattiin opiskelevien liikuntakevään 12. toukokuuta Tampereella. Lajivalikoimassa mukana ovat SAKU-sähly, beach volley, keilaus, minigolf, frisbeegolf ja toistovoimapunnerrus. SAKU-sählyä ja toistovoimapunnerrusta lukuun ottamatta kisalajeihin voi osallistua joko kilpa- tai harrastesarjassa. 

Lisälajeja ja minikisoja pääsee kokeilemaan tapahtumatorilla. Mukana torikattauksessa ovat mm. tankofutis, kiiking, ultimate, roundnet ja selviytyjät race. Tapahtumatorille voi ilmoittautua vielä mukaan 10 euron tutustumishintaan.  Kysy lisää Miialta!


Galaksin levittämiswebinaarisarja

Osallisuuden, hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja turvallisuuden uudet toimintatavat ammatillisessa koulutuksessa ovat esillä Galaksin loppukevään levittämiswebinaarisarjassa. 

Webinaarit järjestetään iltapäivisin klo 14-16. Webinaarit toteutetaan Teams-alustalla ja ne ovat käytössä myös tallenteina kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen. Klikkaamalla linkkiä voit ilmoittautua tai tilata käyttöösi tallenteen.

Webinaaripäivät: 

  • Osallisuuden edistäminen 3.5.2022
  • Hyvinvoinnin edistäminen 6.5.2022
  • Yhteisöllisyyden vahvistaminen 16.5.2022
  • Turvallisuuden edistäminen 19.5.2022

 

 

Hae stipendiä aktiiviselle opiskelijalle

SAKU ry:n juhlavuosirahastosta myönnetään keväällä stipendejä aktiivisille opiskelijoille. Kuluvan lukuvuoden stipendihaussa huomioidaan hakemukset, jotka ovat saapuneet perille 6.5.2022 mennessä.

Stipendihaussa mukana olevan opiskelijan tulee olla osallistunut johonkin SAKU-toimintaan kuten esimerkiksi SAKUstars-kisoihin, liikunnan kilpailutoimintaan, muihin liikuntatapahtumiin, tutorkoulutuksiin tai Ammattiosaajan työkykypassin suorittamiseen. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista. Stipendihaussa käytetään sähköistä hakua.

Tule kuulolle virtuaalikahviloihin

SAKU ry:n kevään ohjelmaan kuuluu vielä kaksi virtuaalikahvilaa. Henkilöstön virtuaalikahvilassa 17.5.2022 esitellään alkusyksyn tapahtumia. Virtuaalikahvilaan kutsumme sekä yhteyshenkilöitä että muita SAKU-tapahtumista kiinnostuneita. Kahvila on avoinna klo 14.00-15.00.

Opiskelijoiden virtuaalikahvilassa 25.5.2022 otsikkona on Fressiksen päihderiihi - Mitä tiedät päihteistä ja mitä ne sinulle merkitsevät. Päihderiihessä kuullaan nuorten päihteiden käytöstä ja niihin liittyvistä ilmiöistä sekä pohditaan omaa suhtautumista päihteisiin. Kahvilassa käsitellään aihetta klo 9.30-10.30, jonka jälkeen kannattaa varata puolen tunnin aika ryhmäkeskusteluun oman ryhmän kanssa.