SAKU ry:n uutiskirje 27.3.2017

Olet täällä

Huhtikuussa palloillaan

Vielä ehtii juonia kuviot kuntoon henkilöstön kevään palloilulajeihin. Huhtikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna 22. - 23. huhtikuuta ratkaistaan naisten ja miesten joukkueiden lentopallomestaruudet Vierumäellä ja sulkapallomestaruudet Keravalla.

Vierumäellä otteluita pelataan yhdessätoista sarjassa. Turnauskyselyt ovat tällä hetkellä kuumillaan, kun ilmoittautuminen päättyy 6. huhtikuuta.

Sulkapallossa on yhdistetty Koululiikuntaliiton ja SAKU ry:n turnaukset. Keravalla järjestettävästä turnauksesta sarjoja löytyy miehille ja naisille sekä aloittelijoille ja kilpapelaajille. Ilmoittautuminen turnaukseen päättyy 8. huhtikuuta.


SAKUsports pitää liikkeessä

SAKUsports on liikuntatapahtuma, jossa pääosa on yhdessä liikkumisella ja tekemisellä. Pajulahdessa 10. - 11. toukokuuta järjestettävässä tapahtumassa lajeina ovat muun muassa kuplafutis, slackline, tanssi ja eräjormailu!

Kokoa opiskelijaporukkasi 27. huhtikuuta mennessä mukaan sähäkkään toimintaan. Tutoreille tapahtuma on erinomainen paikka kerätä hyvät ideat talteen omassa oppilaitoksessa toteutettavaksi!

SAKUsports-tapahtuman yhteydessä pelataan myös erityisopiskelijoiden salibandyn ja SAKU-sählyn lopputurnaukset. SAKU-sählyn karsinnat ovat täydessä vauhdissa. Erityisopiskelijoiden salibandyn ilmoittautuminen päättyy 31. maaliskuuta. 


 

 

Yhteyshenkilökoulutus Hyvinvointivirtaa-viikon järjestäjille

Ideat ja toimintamallit Hyvinvointivirtaa-viikon tapahtumien järjestämiseen ovat esillä yhteyshenkilökoulutuksessa 5. huhtikuuta Tampereella. Koulutuspäivässä kuullaan hyvinvointimessuista, nuoren hyvinvoinnin tukemisesta, opiskelijoiden osallisuudesta sekä viestinnästä tapahtuman järjestämisen tukena. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu 31. maaliskuuta mennessä!

SAKU-toiminta osaksi opintoja

SAKU-toiminnan toteutussuunnitelmat tarjoavat koulutuksen järjestäjille työkalun opetussuunnitelmatyöhön sekä opiskelijoiden osallisuuden lisäämiseen. Toteutussuunnitelmat ovat väline henkilökohtaisen polun sekä yhteisöllisyyden toteuttamiseen ja tukevat opiskelijoiden osallistumista SAKU ry:n harrastus- ja kilpailutoimintaan.

Toteutussuunnitelmien konkretisoimiseksi on työstetty infograafeja. Tutustu infograafeihin ja levitä niitä omassa oppilaitoksessasi. Tuodaan yhdessä SAKU-toiminnan merkitystä näkyville!

Muista myös nämä

SAKU-puolimaratonilla annetaan lenkkareille kyytiä 13. toukokuuta. Puolimaraton juostaan Helsinki City Runin yhteydessä. Ilmoittautuminen puolimaratonille päättyy 15. huhtikuuta.

Opiskelijoiden karting ajetaan joukkuekisana Kaanaassa 18. toukokuuta. Tiimi koostuu 4 - 6 kuljettajasta, jotka hakevat kisassa sijoitusta aika-ajoissa ja finaalissa. Kuljettajat saavat tarvittavat ajovarusteet, ohjeistuksen ja riittävän opastuksen. Kisa sopii niin kokeneille kuskeille kuin keltanokillekin. Ilmoittautuminen kisoihin 2. toukokuuta mennessä.

Kulttuurivaellus suuntaa 16. kesäkuuta Lahteen. Historia havisee Tuhkasta nousi Lahti -rooliopastuksella. Ihmeteltävää riittää Lahden Suurmäessä ja satama-alueella. Luvassa on myös legendaarisia tarinoita Chicago Tourilla. Ilmoittaudu mukaan 15. toukokuuta mennessä.