SAKU ry:n uutiskirje 12.1.2018

Olet täällä

Talvikisojen lisälaji on alppihiihto

Joko sählyjoukkueiden kuviot on hiottu, hiihtäjillä sukset sisäänajettu, uimareilla tyylit hallussa ja keilaajilla käsi kohdallaan? Henkilöstön Talvikisoissa Vuokatissa 10. - 11.2.2018 kisataan kaikki nämä lajit!

Talvikisojen lisälajina on ensimmäistä kertaa alppihiihto! Lisäksi hiihtostadionilla on mahdollista käydä kokeilemassa ekoaseammuntaa. 

Sählyjoukkueiden ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vielä on mahdollista kysyä, jos sarjoihin joukkue saadaan mukaan sopimaan. Muiden kisalajien ilmoittautuminen päättyy 25. tammikuuta.


Kokkolassa estradeilla 1001 tarinaa

SAKUstars-kulttuurikilpailujen näyttämönä toimii 17. - 19.4.2018 Kokkola. Kisalajeina mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu!

Ennakkotöissä osaamistaan voi osoittaa 14 sarjassa. Kilpailutöiden teemana on tänä vuonna 1001 tarinaa. Ennakkotöiden tulee olla järjestäjällä perillä viimeistään 9. helmikuuta.

Paikan päällä lavalle noustaan 21 sarjassa. Ilmoittautumisaika livesarjoihin päättyy 9. maaliskuuta.


 

 

Ammattiosaajan liikuntavuoden laji vie keilaamaan

Ammattiosaajan liikuntavuoden kevään ensimmäinen laji on SAKU-keilaus. Kisassa oman paikkakunnan keilahallilla heitetään neljä sarjaa vuororuuduin 3 - 5 pelaajan joukkueina. Tai tuunaa oma keilarata koululle tai asuntolaan ja pistä kisa pystyyn! Keilatuloksia on aikaa tehdä maaliskuun loppuun asti. 

Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Valmiita tuloslomakeita löytyy keilahallien kassoilta. Täytetyt lomakkeet voi palauttaa saman tien kassalle. Näin helppoa on osallistuminen!

Tee tulos kotiradalla

Henkilöstön ilma-aseiden kotiratakisassa on mukana kaksi lajia, jotka ovat ilmapistooli ja ilmakivääri. Tee tulos oman paikkakuntasi ampumaradalla tammi-helmikuun aikana. Tulkkaa taulut ampumaseuran avustuksella ja toimita tulokset SAKU ry:n toimistolle. Kotiratakisassa on omat sarjansa kokeneille ja aloittaville harrastajille sekä kolmen ampujan joukkueille. Kisatulokset tulee toimittaa SAKU ry:n toimille helmikuun loppuun mennessä.