SAKU-keilailu

Olet täällä

SAKU-keilailu

Tammi -maaliskuu 

Let’s Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Kisaan voit osallistua omalla paikkakunnallasi. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Voit jättää keilatuloksesi keilahallille tai ottaa kuvan tuloslomakkeesta ja lähettää sen osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi Näin olet mukana kilpailussa. Lisäksi toivomme, että joukkueet lisäävät joukkuekuvan Instagramiin hastagilla #letsbowlkeilaus. Kaikkien kuvan lisänneiden kesken suoritamme arvonnan, josta on luvassa palkintoja! Let’s Bowl -keilakilpailu jatkuu aina alakoulusta jatko-opintoihin asti (ala- ja yläkoulut, lukiot, ammattiopistot ja korkeakoulut).

Säännöt

Kilpailussa keilataan 4 sarjaa siten, että joukkueen jäsenet pelaavat samaan sarjaan vuororuuduin. Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Joukkueeseen voi kuulua 3-5 pelaajaa. Joukkue voi käydä keilaamassa niin monta kertaa kuin haluaa. Kauden paras tulos noteerataan joukkueen tulokseksi.

Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Valmiita tuloslomakkeita löytyy keilahallien kassalta. Voit myös tulostaa lomakkeen mukaasi keilahallille tästä. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, josta huolehditaan tulokset Suomen Keilailuliittoon ja sitä kautta SAKU ry:lle. Näin helppoa se on!

Tästä tuloslomakkeet myös ruotsiksi ja englanniksi.

Voita JOPO!

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkintona arvotaan aktiivisten yhteyshenkilöiden ja opiskelijoiden kesken kaksi JOPOa.

  • Yhteyshenkilö: Ilmoita tästä mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana.
  • Opiskelija: Ilmoita tästä tuloksesi lajista.

Jokainen ilmoitus on mukana arvonnassa. JOPOt luovutetaan SAKUgames-tapahtuman avajaisissa Tampereella 14.5.2019.