Liikkuva amis -liikuntaimpulssi 11/2022

Olet täällä

 

 

                                     

Hei sinä liikuttaja!

Tervetuloa mukaan uudistuneen Liikuntaimpulssin matkaan. SAKU ry:n Liikkuva amis -toiminnan viestintä tapahtuu jatkossa tämän kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen kautta. Liikuntaimpulssi tulee kertomaan sinulle:

  • tulevien Liikkuva amis -kohtaamisten ajankohdat, kohtaamisten teemat sekä ennakkovalmistautumisen
  • edellisen kohtaamisen tärkeimmät nostot
  • Ideoidenvaihtopäivien ajankohdat ja päivien ohjelman
  • liikuntavinkkejä arjen aktivointiin
  • SAKU-toiminnan ajankohtaisen noston
 

 

 

Liikkuva amis -polun 2. kohtaaminen pidettiin 1.11.2022                                 

Liikkuva amis -polun 2. kohtaaminen pidettiin lokakuun alussa Teamsin -välityksellä. Mukana parin tunnin kohtaamisessa oli niin vanhoja tuttuja kuin uusia polulla kulkijoita.

Kohtaamisesta sanottua:

"Sain uusia ideoita työhöni."

Katso kohtaamisen kooste ja tärkeimmät nostot TÄSTÄ!

Seuraava kohtaaminen:  Uudet näkökulmat liikkeen lisäämiseen 11.1.2023 klo 14–16 (Teams)

Kutsut ja linkit kohtaamisiin löytyvät aina Liikuntaimpulssista. Lisätietoa Liikkuva amis -polusta sekä linkit kohtaamisiin löydät myös Liikkuva amis -sivustolta liikkuvaamis.fi  tai SAKU ry:n tapahtumakalenterista: sakury.net

 

SAKU ry:n palloilusarjat liikuttavat satoja ammattiin opiskelevia

Seuraavana vuorossa ovat koripallo, futsal ja SAKU-sähly. Ilmoittautumiset futsaliin ja koripalloon tulee tehdä 14.12. mennessä. SAKU-sählyssä on vielä aikaa ilmoittautua valtakunnalliseen sarjaan, mutta oppilaitoksen sisäisiä karsintoja kannattaa pelailla jo nyt. SAKU-sählyssä pelataan sählyä osaamisalakohtaisilla joukkueilla.

Katso tarkemmat tiedot:

 

Amisvarttien haku on auki vuoden loppuun saakka

Amisvartti tarjoaa opiskelu- tai työpäivän keskelle rentoa energiaa, iloa ja hyvää oloa amisvartillisella liikettä. Liikkeen lisäksi luvassa on paikallista väriä ja osaamista, kun Amisvarttien toteutuksesta vastaa opiskelijoita ja henkilöstöä eri puolilta Suomea. Amisvartteja on julkaistu 15 kevään 2022 aikana.
Katso Amisvartit TÄÄLTÄ! 

Nyt on mahdollista lähteä tekemään oppilaitoksen oma Amisvartti
Tammikuusta 2023 alkaen tullaan julkaisemaan uusia Amisvartteja kerran viikossa. Varaa paikkasi ja näytä miten teidän amiksessa liikutaan!

Katso vapaat viikot Liity Amisvarttiin -sivulta.

Varaukset ja lisätiedot: sakury.net/opiskelijaliikunta/amisvartti 

Muutaman minuutin tai maksimissaan viidentoista minuutin liikuntatuokiot toteutetaan rennolla otteella. Liity liikkeeseen mukaan!

 

Opiskelijoiden Virtuaalikahvila - "Puhetta ruuasta!"

Opiskelijoiden virtuaalikahviloissa nostetaan esille ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja. Virtuaalikahvilan voi ottaa käyttöön sekä ryhmänä luokassa että etäopinnoissa. Virtuaalikahvilan esiintyjät käsittelevät aihetta klo 9.15-10.15 välisellä ajalla. Tämän jälkeen aiheen käsittelyyn on hyvä varata puolen tunnin aika ryhmäkeskusteluun oman ryhmän kanssa.

"Puhetta ruuasta!" 14.12.2022 klo. 9:15 - 10:15
"Puhetta ruuasta"- virtuaalikahvilassa on mukana toiminnanjohtaja Silja Varjonen RuokaTutka-hankkeesta sekä Ruokakasvatusyhdistys Ruukusta. Lisäksi vieraana on Syömishäiriöliitto SYLI:stä koordinaattori Elisa Vettenranta ja  toiminnanohjaaja Tuija Luhtala.

Lisätiedot sekä osallistumislinkin löydät TÄÄLTÄ!