SAKU ry:n uutiskirje 9.12.2021

Olet täällä

Opiskelijoita haussa kehittämisryhmään

Mihin suuntaan SAKU ry:n opiskelijatoimintaa tulisi kehittää? Opiskelijoiden äänenä SAKU-tapahtumien suunnittelussa toimii Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä. SAKU ry:n hallituksessa opiskelijaedustajana kuluneella kaudella kehittämisryhmästä on toiminut Roni Muurikainen WinNovasta.

Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmää täydennetään, ja haku ryhmään on avoinna 14. tammikuuta asti. Etsimme mukaan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta SAKU ry:n liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointitoiminnasta. Uudet jäsenet julkistetaan helmikuun aikana.


Kohti ensi vuoden kisoja

Henkilöstön kisoissa parhaillaan on käynnissä keilauksen kotiratakisa. Oman tuloksensa joukkueena ehtii käydä keilaamassa tammikuun loppuun mennessä. 

Hereillä ilmoittautumisessa Talvikisoihin tulee olla valmiina viimeistään kevätlukukauden käynnistyessä, sillä ilmoittautuminen kisoihin päättyy jo 11. tammikuuta. Vuokatissa sählyssä, keilauksessa, hiihdossa, uinnissa ja padelissa kisataan 29.-30.tammikuuta. 

Löytyisikö teiltä opiskelijajoukkueita futsaliin tai koripalloon? Futsal- ja koripallojoukkueita kevään turnauksiin ehtii ilmoittaa mukaan 14. joulukuuta asti.


 

 

 

 

 

 

Vieraile virtuaalikahviloissamme

Oletko jo hyödyntänyt SAKU ry:n opiskelijoiden virtuaalikahviloiden sisältöjä. Tämän vuoden aikana kahviloissa olemme keskustelleet kuntodopingin faktoista, mielen hyvinvoinnista, nettikäyttäytymisestä, kiusaamisen ehkäisemisestä ja yhteisöllisyyden vahvistamisesta sekä moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta. Kaikki virtuaalikahviloiden keskustelut ovat nyt katsottavissa vuoden loppuun asti. 

Opiskelijoille suunnatut virtuaalikahvilat jatkuvat myös keväällä: 26. tammikuuta aiheena on ilmastohuoli, 23. maaliskuuta etsitään liikunnasta hyvää oloa ja 25. toukokuuta käsittelyssä ovat hyvät ja huonot bileet.

Vuoden 2021 viimeiset mitalit jaetaan e-urheilussa

Syksyn toisen asteen CS:GO liigaan on osallistunut 47 joukkuetta, joista 22 edusti ammattioppilaitoksia. Turnaus huipentuu finaalipäivän otteluihin 11. joulukuuta. Kultaottelussa vastakkain asettuvat Ahlman ja OMNIA ALL-STARS ja pronssiottelussa JAMI X KOVANA ja Hyria.cs. Finaalipäivän ottelut ovat katsottavissa striimissä.