SAKU ry:n uutiskirje 6.6.2019

Olet täällä

70-vuotisjuhlat Tampereella

SAKU ry täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuosi on esillä monissa tämän vuoden tapahtumissamme, mutta varsinaisia 70-vuotisjuhlia vietetään juhlaseminaarissa ja iltajuhlassa sekä Syyskisoissa 30.8.-1.9. Tampereella.

Viikonloppu käynnistyy perjantaina puolen päivän juhlaseminaarilla, jonka teemoina ovat opiskelijoiden työkykyisyys, tulevaisuuden työelämätaidot ja työhyvinvointi. 

Ohjelma jatkuu iltajuhlalla, joka pitää sisällään hyvää ruokaa, SAKU-muistoja vuosien varrelta, palkitsemisia sekä kulttuuriohjelmaa, josta vastaavat SAKUstars-tähdet. Iltajuhla alkaa kello 18.

Juhlaseminaarin ja iltajuhlan ohjelma vahvistetaan heti, kun viimeiset varmistukset on saatu esiintyjiltä. Ilmoittautumiset käynnistyvät vielä ennen juhannusta. 

 


Urheilujuhlaa Syyskisoissa

Juhlavuoden henkilöstön päätapahtuma on Syyskisat, jotka jatkavat juhlaviikonloppua Tampereella 31.8.-1.9. 

Lauantaina ja sunnuntaina mestaruuksia laitetaan jakoon tuttuun tapaan yleisurheilussa, beach volleyssa, frisbeegolfissa ja petankissa. Juhlalajina mukana on pesäpallo, jossa mestaruutta lähdetään tavoittelemaan sekajoukkuein. 

Syyskisojen iltajuhla järjestetään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa yhteistyössä. Ilmoittautumiset Syyskisoihin viimeistään 20. elokuuta mennessä. 


 

 

Hyvinvointivirtaa-viikon teemoina ovat #kampusrauhaa ja kohtaaminen

Hyvinvointivirtaa-viikko kokoaa ammattiin opiskelevia ja henkilöstöä hyvinvoinnin teemojen  äärelle viikolla 40. Vuoden 2019 erityisteemoja ovat #kampusrauhaa ja kohtaaminen. #Kampusrauhaa-toimintakonseptin tavoitteena on, että ammatillinen koulutus on jatkossakin kaikille hyvä paikka opiskella itselleen ammatti.

Tutustu ja ota käyttöön testatut toimintaideat ja hyödynnä yhteistyökumppaneiden tarjoamia valmiita kokonaisuuksia teemaviikon sisältöjen suunnittelussa. Ota mukaan myös  opiskelijat, tutorit ja henkilöstö suunnittelemaan toiminnallisia ja kiinnostavia pisteitä!

Ilmoittautuminen on jo avoinna. Huomaathan, että SAKU ry:lle esitetyistä vierailukutsuista huomioimme valinnassa ensisijaisesti 12.6. mennessä tapahtumansa varmistaneet. 

Juhlavuoden liikuntakampanjassa askelletaan jälleen

Myös henkilöstön Liikkeelle.net-kampanjassa vietetään juhlavuosia. Kymppisynttäreitä viettävä kampanja palaa syksyllä ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen. Askeleita kerätään 4-10 henkilön tiimeinä Rento-, Kilpa- ja Kuntosarjoissa 9.9.-20.10. välisenä aikana. Kampanjan sisältöihin pääsee tutustumaan Syyskisoissa.

Hyvää kesää kaikille sakulaisille toimijoille ja yhteistyökumppaneille! Seuraava SAKU ry:n uutiskirje julkaistaan elokuussa.