SAKU ry:n uutiskirje 3.8.2021

Olet täällä

Syyskisat ja golf käynnistävät kisakauden

Henkilöstön Syyskisat käynnistävät 4.-5.9.2021 Espoossa SAKU ry:n syksyn kisatapahtumat. Lajivalikoimassa mukana ovat yleisurheilu, saappaanheitto, beach volley, frisbeegolf ja pesäpallo. Ilmoittaudu mukaan 19. elokuuta mennessä.

Henkilöstöliikunta jatkuu heti seuraavana viikonloppuna golfilla Vierumäellä. Väylillä pelataan sarjoina henkilökohtainen pistebogey, SAKUmestari ja joukkuekilpailu.

Ja jos laji on aina kiinnostanut, etkä mailaan ole vielä ehtinyt tarttua, niin nyt on aika toimia. Tapahtumassa uutuutena mukana on golfopetusta ja harjoituskisa aloittelijoille. Ilmoittaudu golfiin 26. elokuuta mennessä.


Löytyykö teiltä jalkapalloilijoita?

Opiskelijoiden tapahtumakalenterissa ensimmäisenä vuorossa on jalkapallo. Ilmoittautumisten kanssa kannattaa olla hereillä, sillä jo viikolla 37 kerätään ilmoittautumiset kasaan kaikista sarjoista. 

Poikien kilpasarjan alueelliset karsintaturnaukset käynnistetään ilmoittautumisten jälkeen vauhdilla. Tyttöjen kilpasarjassa pelataan tarvittaessa alkusarjan otteluita tai voittajajoukkue haetaan suoraan lopputurnauksessa. Harrastesarjassa selvitetään alueelliset mestaruudet. Opiskelijoiden jalkapallossa pelejä pelataan ulkona niin pitkään kuin kelit sen sallivat.


 

 

 

Liikkeelle.net-kampanja kannustaa työyhteisöjä liikkeelle

Henkilöstön syksyn liikuntakampanjassa tavoitellaan jälleen lisäystä liikkumiseen, parempaa oloa ja hyvää mieltä yhdessä tekemisestä. Nyt on hyvä aika koota työyhteisöstä valmiiksi 4-10 osallistujan tiimi ja lähteä mukaan keräämään liikuntaminuutteja Rento-, Kunto- tai Kilpasarjassa. Liikuntaa ja hyvän olon tekoja seurataan Liikkeelle.net-kampanjassa 30.8.-26.9.2021 välisellä ajalla. Kampanjasivusto avataan ja tiimejä pääsee perustamaan viikko ennen kampanjan alkua.

Viestintäkoulutus syyskuussa

Viesti videolla -viestintäkoulutus järjestetään kaksiosaisena kokonaisuutena 14.9. ja 21.9.2021. Koulutus on suunnattu ammattiopistojen SAKU-toiminnan yhteyshenkilöille, viestinnän ammattilaisille sekä somesisältöjä työssään päivittäville.

Aiheina ovat sometrendit, asiantuntijaviestinnän rakentaminen oppilaitosmaailmassa ja tutustuminen Väylät auki -vetovoimakampanjan rakentamiseen. Matalan kynnyksen videopajoissa ohjataan somevideoiden kuvaamiseen ja editointiin. Vielä on muutama paikka vapaana livekoulutukseen Tampereelle, mutta osallistuminen koulutukseen on mahdollista myös etänä. SAKU ry:n jäsenille koulutus on maksuton. Videotyöpajojen suunnittelun vuoksi tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset 31. elokuuta mennessä. Varaamme mahdollisuuden rajata osallistujien määrää.

#AmisTekeeHyvää myös Hyvinvointivirtaa-teemaviikolla

Hyvinvointivirtaa-teemaviikko nostaa terveyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden teemoja ammatillisessa koulutuksessa viikolla 40 toiminnallisesti esille. Tulevana syksynä nostetaan esille erityisesti työkykyisyyttä ja jaksamista, hyvän tekemistä sekä toista arvostavaa kohtaamista. #AmisTekeeHyvää-toimintamallissa jaetaan ammattiin opiskelevien osaamista myös oppilaitoksen ulkopuolelle pop up -vapaaehtoistoimintana.

Vielä ehtii tutustua materiaaleihin, ilmoittautua mukaan tapahtumien virtaan ja tempauksen toteuttajaksi. Muista myös tutustua teemaviikon yhteistyökumppaneiden tarjontaan. Lisäksi teemaviikolla on haussa ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentaja 2021.