SAKU ry:n uutiskirje 23.10.2017

Olet täällä

Keilauksen juhlakisat Talissa

Henkilöstön 50. keilamestaruuskilpailut heitetään Talin keilahallissa 11.11.2017. Talista löytyy keilaajille 36 rataa ja kisasta sarjoja vasta-alkajista kilpakeilaajiin. Henkilökohtaisten sarjojen lisäksi heitetään joukkuemestaruuksista kahden ja neljän hengen joukkueina. Kaikki keilaajat ovat mukana myös SAKU ry:n mestari -kilpailussa, jonka voittaja keilaa parhaan tuloksen ilman tasoitusta. 

Lauantai-iltana järjestetään keilaajille iltajuhla (avec). Keilakisoihin ilmoittautuminen tulee tehdä 25. lokakuuta mennessä. 


Tee pallo ja pelaa

Tansanialaisen jalkapallon mestaruudesta pelataan 7. marraskuuta Jämsässä. Kyseessä on opiskelijoiden harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan "sisäfutista" sekajoukkuein ja itse tehdyillä palloilla. Pelipallojen valmistukseen tarvitaan villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun taitoa!

Peliporukan voi pistää kasaan joko harraste- tai kilpasarjaan. Harrastesarja on tarkoitettu esimerkiksi harraste-, tutor- tai asuntolaporukoille, joille tärkeintä on hyvä fiilis ja pelimeininki. Kilpasarja sopii enemmän pelanneille ja jalkapallotaitureille.

Ilmoittaudu peleihin 26. lokakuuta mennessä. 


 

 

 

 

Amistamo - yhdessä ryhmäksi

Amistamo tarjoaa valmiita ideoita ja toimintamalleja opiskelijoiden aktivoimiseen. Tapahtuma on suunnattu tutoreille, tutoreiksi aikoville sekä opiskelijakunnan jäsenille. Ensimmäinen Amistamo järjestetään 15.11.2017 Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Osallistujat testaavat liikunnallisia ryhmäyttämisen keinoja, joista sopivimmat voi valita omassa oppilaitoksessa toteutettavaksi. Hinta kuuden tunnin ideointi- ja toimintapäivälle sisältäen lounaan on 16 euroa/opiskelija. Luvassa on ryhmähenkeä, yhteisöllisyyttä ja kaverisuhteita edistävää toimintaa myös mukaan vietäväksi. Ilmoittautuminen tapahtumaan tulee tehdä 7. marraskuuta mennessä.

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivillä on teemana motivaatio

Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät järjestetään 22. - 23.11.2017 Tampereella. Päivien teemana on motivaatio ja siihen vaikuttaminen.

Keskiviikon ohjelmassa kuullaan motivaation rakentumisesta, yhteisön vaikutuksesta motivaatioon, tutkittua tietoa opiskelijoiden motivoinnista sekä ajankohtaisia kuulumisia ammatillisesta koulutuksesta. Hyvinvointitori esittelee hyvinvointiverkoston toimijoiden tarjonnan. Ilta päättyy SAKUstars-gaalailtaan.

Torstaina osallistujat jakaantuvat viiteen työpajaan. Ennakkoon valituissa työpajoissa käsitellään opiskeluhuollon ajankohtaisia asioita, ehkäisevää päihdetyötä oppilaitoksissa, motivoivaa vuorovaikutusta, opiskelijoiden osallisuuden vahvistamista sekä kehitetään SAKU-toimintaa.

Kehittämispäiville tulee ilmoittautua 7. marraskuuta mennessä.

Sekalentis pelataan Vierumäellä

Oletteko jo osallistuneet sekalentikseen? Henkilöstön sekalentis on rennon letkeä lentopallotapahtuma, jossa naista ei saa torjua ja mies ei saa lyödä palloa hypystä. Kentällä tulee olla vähintään viisi pelaajaa, joista kolmen on oltava naisia. Sekalentis pelataan Vierumäellä 25. - 26.11.2017.

Joukkueiden oikeus A- ja B-sarjoihin määrittyy edellisen turnauksen sijoitusten perusteella. C-sarjaan pääsee mukaan ilmoittautumalla. Joukkueiden ilmoittautuminen on avoinna 8. marraskuuta asti.