SAKU ry:n uutiskirje 13.12.2017

Olet täällä

Keilaa kotiradalla

Henkilöstön keilauksen kotiratakisassa keiloja kaadetaan neljän henkilön joukkueina omalla paikkakunnalla. 

Joukkueessa voi olla mukana sekä miehiä että naisia. Jokainen joukkueen jäsen keilaa kisassa kaksi sarjaa. Tasoitusjärjestelmän ansiosta hyviin tuloksiin on mahdollisuus myös vasta-alkajalla. Joukkueen tulos lasketaan keilaajien tasoituksellisista tuloksista.

Kerätkää joukkue kasaan, antakaa keiloille kyytiä ja laittakaa tulokset tulemaan SAKU ry:n toimistolle vuoden loppuun mennessä. 


SAKUstars-kisoissa 1001 tarinaa

Kevään SAKUstars-kilpailut järjestetään 17.- 19.4.2018 Kokkolassa. Kisojen teemana on 1001 tarinaa, jolla halutaan arvostaa jokaista kilpailijaa. Yksilöiden suorituksista muodostuvat yhteiset, onnistuneet kisat! Tarinoita Kokkolassa tullaan tekemään 35 lajissa.

Kisailmoittautuminen avautuu 9. tammikuuta. Ennakkotöiden ilmoittautuminen päättyy 9. helmikuuta ja livesarjoihin ehtii mukaan 9. maaliskuuta asti. Ilmoittautumista varten tunnukset on jo lähetetty jäsenyhteisöjen kulttuuriyhteyshenkilöille. 

Kisojen näytöslajina tehdään valkoisten pyöröpaalien tuunausta. 


 

 

Talvikisojen lisälaji on alppihiihto

Vielä ehtii hioa sählyjoukkueiden pelikuviot kuntoon, tarkistaa pertsan ja vapaan tekniikat hiihdossa, treenata uintityylit ja keskittyä keilaamiseen. Henkilöstön Talvikisoissa Vuokatissa 10. - 11.2.2018 kisataan kaikki nämä lajit. Ja kun Vuokatinrinteiden kupeessa kisailemassa ollaan, niin Talvikisojen lisälajina on mukana alppihiihto!

Seuraa kisainfoa ja ilmoittaudu Talvikisoihin mukaan 25. tammikuuta mennessä. 

Ole mukana AO-liikuntavuodessa ja voita Jopo

Oletko kramppikinttu, bilepuntti vai jotain ihan muuta? Ennen joululomia ehtii opiskelijoiden kanssa vielä testaamaan kestävyyttä seinäpidossa, lankutuksessa tai riipunnassa. Ammattiosaajan liikuntavuoden kestävyyslajeja on helppo testata missä vain, kun erillisiä välineitä ei tarvita. 

Tammikuussa liikuntavuosi jatkuu SAKU-keilailulla. Keilailussa heitetään oman paikkakunnan keilahallissa neljä sarjaa vuororuuduin kolmen - viiden pelaajan joukkueina. Tai tuunaa oma keilaratasi koululle ja pistä kisa pystyyn!

Muista kertoa myös meille, moniko osallistui ja mitä teitte. Aktiivisten ilmoittajien kesken arvotaan toukokuussa Jopo-polkupyörä.