SAKU ry:n uutiskirje 11.9.2017

Olet täällä

Salibandysarja käynnistyy

Opiskelijoiden salibandysarja pyörähtää käyntiin syyskuussa. Salibandyn alueellisilla karsintakierroksilla selvitetään parhaat joukkueet Tampereella helmikuussa pelattavaan lopputurnaukseen.

Salibandyssä on sarjat tytöille, pojille ja erityisopiskelijoille. Pojille uutuutena on harrastesarja, jossa joukkueessa ei saa pelata yhtään lisenssipelaajaa. Erityisopiskelijoiden salibandy pelataan suoraan lopputurnauksena SAKUgames-tapahtumassa toukokuussa.

Ilmoittautuminen tyttöjen ja poikien salibandysarjoihin päättyy 15.9.2017.


"Sisäfutista" sekajoukkueilla

Tansanialaisen jalkapallon turnaus pelataan Jämsässä 7. marraskuuta. Rennossa harrasteliikuntatapahtumassa pelataan "sisäfutista" sekajoukkueilla ja itse tehdyillä palloilla.

Kokoa oma porukka esimerkiksi luokkatovereista, tutoreista tai asuntolasta ja ilmoita joukkue mukaan harrastesarjaan. Jos mukana on enemmän pelanneita tai tukku jalkapallotaitureita, niin silloin joukkueelle oikea valinta on kilpasarja.

Ilmoittautumiset turnaukseen 26.10.2017 mennessä.


 

 

Keilauksen juhlakisat järjestetään Talissa

Henkilöstön 50. keilamestaruuskilpailut heitetään Talin keilahallissa 11. marraskuuta. Talista löytyy keilaajille 36 rataa ja sarjoja vasta-alkajista kilpakeilaajiin. Henkilökohtaisten sarjojen lisäksi heitetään joukkuemestaruuksista kahden ja neljän hengen joukkueina. 

Lauantai-iltana on tarkoitus järjestää iltajuhla keilaajille (avec). Seuraa kisasivua, jonne lisätietoa iltajuhlaan ilmoittautumisesta täydennetään mahdollisimman pian. Keilakisoihin ilmoittautuminen tulee tehdä 25. lokakuuta mennessä. 

Koulutus tutorvastaaville

Tutorvastaavien koulutus järjestetään 21.9.2017 Helsingissä. Maksuton koulutus on suunnattu toisella asteella toimiville tutorohjaajille ja tutortoiminnasta kiinnostuneille. 

Koulutuksen tavoitteena on jakaa ideoita ja työkaluja tutortoiminnan toteuttamiseen. Lisäksi tutortoiminnan parissa toimivat järjestöt esittelevät tarjontaansa tutortoiminnan tueksi.  Toimi heti, sillä ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 13. syyskuuta.