Liikuntaimpulssi 21/2021

Olet täällä

Liikuntaimpulsseista taukovinkkejä, viikkohaasteita ja kuukausikisoja

Liikuntaimpulssit tarjoavat helppoja virikkeitä oppilaitosarjessa tai etäopinnoissa käyttöön napattavaksi. Liikuntaimpulssit lähetetään uutiskirjeinä, joita postitetaan joka viikko koko kevään ajan. Jokaisessa Liikuntaimpulssissa on mukana taukovinkki ja viikkohaaste sekä kuukausikisan esittely.

Taukovinkki

Taukovinkki sopii opiskelun ja työtehtävien tauottamiseen missä vaan, eikä erillisiä välineitä toteuttamiseen välttämättä tarvita.

Taukovinkki 15: Alaselän liike & ota rennosti 

Viikkohaaste

Viikkohaasteissa haastetaan osallistujia testaamaan, mitä toistot saavat omassa tekemisessä aikaan.

Viikkohaaste 15: Syke nousuun

 

 

 

Tunnustaudu frisbeegolfin faniksi

SAKU ry:n toukokuun kisa kannustaa kiertämään frisbeegolfradan tai testaamaan tarkkuusheittoa, vaikka ihan kotipihalla. Lähde lähiympäristösi frisbeegolfradalle, kierrä kierros ja nappaa meille valokuva kierroksellasi.

Jos rataa ei lähiympäristössä ole, niin vaihtoehtojakin löytyy. Jos käytössä on yksittäinen kori, niin mittaa siihen kymmenen metrin etäisyys, josta voit testata montako koria kymmenellä heitolla napsahtaa kohdilleen. Ilman koriakin pärjää tarkkuusheitossa. Vaihtoehtokoriksi voi ripustaa hulavanteen, asetella saavin tai merkitä korin teipeillä. Voit ottaa kisakuvan myös tarkkuusheittopaikastasi. Näytä kuvalla luovuutesi lajissa!

Fanitan frisbeegolfia -kisassa suorituksesi on jo melkein valmis. Lähetä valokuva tai video tekemisestäsi WhatsAppilla SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestin mukaan nimesi ja oppilaitoksesi. Kaikkien toukokuun aikana kisaan kuvansa lähettäneiden kesken arvomme kaiuttimen.

SAKU ry pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita tekijä mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut. Julkaistujen kuvien yhteydessä voimme toivomuksesta käyttää myös nimimerkkiä.

Kaikki liikuntaimpulssit tallennetaan osoitteeseen: www.liikkuvaamis.fi/ideat/#ideapankki