Liikuntaimpulssi 14/2021

Olet täällä

Liikuntaimpulsseista taukovinkkejä, viikkohaasteita ja kuukausikisoja

Liikuntaimpulssit tarjoavat helppoja virikkeitä oppilaitosarjessa tai etäopinnoissa käyttöön napattavaksi. Liikuntaimpulssit lähetetään uutiskirjeinä, joita postitetaan joka viikko koko kevään ajan. Jokaisessa Liikuntaimpulssissa on mukana taukovinkki ja viikkohaaste sekä kuukausikisan esittely.

Taukovinkki

Taukovinkki sopii opiskelun ja työtehtävien tauottamiseen missä vaan, eikä erillisiä välineitä toteuttamiseen välttämättä tarvita.

Taukovinkki 8: Olkapäät & ojentajat

Viikkohaaste

Viikkohaasteissa haastetaan osallistujia testaamaan, mitä toistot saavat omassa tekemisessä aikaan.

Viikkohaaste 8: Ojentajapunnerrus

 

 

 

Kipitä keväässä korkealle!

Huhtikuun kuukausikisa meni uusiksi! Harkitsimme tähän ihan toista lajia, mutta kasvava auringon määrä houkutteli ulkona toteutettavaan kisaan. Haussa ovat nyt korkealta siintävät kuvat. Kipitä korkealle, ota kuva ja osallistu kisaan.

Auringonvalo houkuttelee ulos liikkumaan. Huhtikuun kuvakisassa kannustetaan kipittämään korkealle ja sieltä avautuvien maisemien kuvaamiseen ja jakamiseen. Kipitä lenkilläsi korkealle kukkulalle tai vaaran laelle, tehosta askeleitasi kipuamalla kuntoportaita ylös tai paljasta meille lähiympäristösi ainoa kivuttava pikkutöppäre. Kuvaa meille ihastuksen huokailua aiheuttava tai tavoitteita kuvaava lenkkimaisema.

Kipitä korkealle -kisan suorituksesi on jo melkein valmis. Ota vielä valokuva tai video tekemisestäsi ja lähetä se WhatsAppilla SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestiin mukaan nimesi (ja nimimerkkisi, jos et mahdollisen julkaisun yhteydessä halua nimeäsi esille) ja oppilaitoksesi. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvomme kaiuttimen.

SAKU ry pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita tekijä mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut. Julkaistujen kuvien yhteydessä voimme toivomuksesta käyttää myös nimimerkkiä.

 

Kaikki liikuntaimpulssit tallennetaan osoitteeseen: www.liikkuvaamis.fi/ideat/#ideapankki