Liikuntaimpulssi 10/2021

Olet täällä

Liikuntaimpulsseista taukovinkkejä, viikkohaasteita ja kuukausikisoja

Liikuntaimpulssit tarjoavat helppoja virikkeitä oppilaitosarjessa tai etäopinnoissa käyttöön napattavaksi. Liikuntaimpulssit lähetetään uutiskirjeinä, joita postitetaan joka viikko koko kevään ajan. Jokaisessa Liikuntaimpulssissa on mukana taukovinkki ja viikkohaaste sekä kuukausikisan esittely.

Taukovinkki

Taukovinkki sopii opiskelun ja työtehtävien tauottamiseen missä vaan, eikä erillisiä välineitä toteuttamiseen välttämättä tarvita.

Taukovinkki 4: Kainalot auki

Viikkohaaste

Viikkohaasteissa haastetaan osallistujia testaamaan, mitä toistot saavat omassa tekemisessä aikaan.

Viikkohaaste 4: Riipunta

 

 

 

Ihan(asti) sekaisin lumesta!

Kuukausikisa

Maaliskuun kuukausikisassa päästään touhuamaan lumen kanssa. Voitele sukset ja lähde ladulle. Kiidä luistimilla. Pulahda avantoon. Leikittele mutka- tai pulkkamäessä. Testaa villasukkajuoksua. Ole oman elämäsi arkkitehti ja rakenna lumilinna. Vaatimattomammallakin pärjää, sillä ihania ovat myös esimerkiksi lumiukot, -enkelit ja -lyhdyt. Tai kokoa porukka ja käynnistä lumiturnaus suosikkilajissasi. Nauti lumesta!

Nappaa valokuva tai video tekemisestäsi ja lähetä se WhatsAppilla SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestiin mukaan nimesi (ja nimimerkkisi, jos et mahdollisen julkaisun yhteydessä halua nimeäsi esille) ja oppilaitoksesi. Kaikkien lumikisaan osallistuneiden kesken arvomme langattomat kuulokkeet. Peliaikaa on maaliskuun loppuun asti. 

Kaikki liikuntaimpulssit tallennetaan osoitteeseen: www.liikkuvaamis.fi/ideat/#ideapankki