Ammattiosaajan liikuntavuosi, uutiskirje 2/2017

Olet täällä

Koko vuosi on liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuodessa sijoitukset ja tulokset eivät ole pääosassa, vaan haussa on mahdollisimman monta liikkujaa ja liikuntahetkeä. Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla.

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkitaan aktiivisia oppilaitoksia ja oppilaitosten yhteyshenkilöitä.

 

Sata toistoa  (syys-lokakuu)

Ammattiosaajan liikuntavuoden syksyn ensimmäinen laji on kohta takana ja tuloksia voi ilmoittaa viikon 44 ajan. Tällä hetkellä Sata toistoa -lajiin on osallistunut lähes 500 opiskelijaa. Eiköhän pistetä lukumäärä vieläkin paremmaksi!

Ilmoita, mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana. Joka ilmoituksesta ilmoittaja saa yhden arpalipukkeen, jolla osallistuu pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona toukokuun 31. päivä arvotaan JOPO-polkupyörä. Lisäksi joka lajin jälkeen arvotaan osallistujien kesken SAKU-vierailu. Muista myös jakaa parhaat fiilikset SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne Miialle: miia.uskalinmaki@sakury.net

Amispito (marras-joulukuu)

Seuraavana lajina on Amispito. Voit testata omaa tai kaverin kestävyyttä kolmen eri lajin avulla. Nämä on helppo toteuttaa missä vaan, mitään erillisiä välineitä ei tarvita! Seinäpito, lankutus ja riipunta. Minkä näistä toteutat opiskelijoiden kanssa vai otatteko haasteeksi kaikki lajit?

Seinäpito-ranking

  • alle 20 s: riukureisi
  • 20 s tai yli: tutinajalka
  • 40 s tai yli: kramppikinttu
  • 1 min tai yli: bilepuntti
  • 1 min 20 s tai yli: väsymätön
  • 1 min 40 s tai yli: rautareisi
  • 2 min tai yli: timantti


Loput ohjeet ja rankingit Amispitoihin löydät TÄÄLTÄ.

Ammattiosaajan liikuntavuoden ohjeistuksen löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.