SAKUgames livemix on amisten yhteinen liikuntapäivä

Olet täällä

Koronakevät peruutti SAKUgames 2020 -tapahtuman, mutta ei liikkumista! SAKUgames livemix kannustaa ammattiin opiskelevia ja henkilöstöä ylös tietokoneiden äärestä, katkaisemaan istumisen ja nostamaan sykettä.
Ota käyttöön amisten liikuntapäivä 26. toukokuuta, jolloin opiskelijat vauhdittavat videoilla etäopiskelijoita liikkeelle ja antavat SAKUgames-lajeihin käytännön vinkkejä. Livestriimi käynnistyy tiistaina kello 10.00.


SAKUgames 2020 jouduttiin perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tiistaina 26.5. kello 10.00 starttaavalla SAKUgames livemixillä haluamme innostaa opiskelijoita ja henkilöstöä liikkumaan ruudun ääressä sekä tarjota ideoita SAKUgames-tapahtuman lajien treenaamiseen. Livestriimin kautta pääsee siis sekä osallistumaan että seuraamaan lajitaitajien treenivinkkejä.

Noin kahden ja puolen tunnin kattauksessa päästään tutustumaan frisbeegolfiin, penkki- ja toistovoimapunnerrukseen sekä dodgeballiin, joka on ensimmäistä kertaa SAKU-lajina mukana kevään 2021 SAKUgames-tapahtumassa.

Sykettä nostetaan ja liikkuvuutta lisätään lajitreeneillä, jotka voi toteuttaa omassa kodissa. Lajeina mukana ovat olkkaritreenit, nyrkkeily ja haasteita. Itsensä voi viritellä liikkeelle myös pallohaasteilla, joista osan voi tehdä sisällä ja osassa on parasta lähteä haastamaan itseänsä ulkona. Näkökulma ohjelmassa on nuorten, sillä liki kaikki lajivideot ovat opiskelijoiden toteuttamia.

Kaikkien livemixin aikana arvontaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan viisi 20 euron S-ryhmän lahjakorttia, joiden voittajat julkaistaan livestriimin lopuksi.Livestriimiä pääsee seuraamaan 26.5. osoitteessa lyhin.fi/sakugameslivemix