Unelmat pakattiin laukkuihin mukaan

Ammattiin opiskelevien SAKUstars-kulttuurikisoissa parasta on esiintymisen riemun kokeminen. Kulttuurikisojen tämän vuoden näyttämönä toimi Lahti, jossa unelmien amikset näyttivät osaamistaan 16. - 18.4. Ilo esityksistä on myös yleisön ja esiintyjien yhteinen juttu, sillä kisojen yleisöllä on valtava taito kannustaa ja nauttia täysillä niin omien kuin vieraiden esityksistä. Sitä tunnelmaa ei voi kuvailla, se vain täytyy kokea itse.

-Täällä yleisö on ihan mahtavaa, kannustavaa ja positiivista. Yleisö lähtee mukaan, katsomossa ei olla perinteisen suomalaisesti, kuvailevat kisatunnelmaa tanssiduot-sarjan voittaneet Sanna ja Saku Tonteri Koulutuskeskus Salpauksesta.

-Lavalla oli rento fiilis. Esitykset ovat olleet mahtavan erilaisia. Vaikka ei tunne täällä ketään, niin täällä tullaan kysymään, miten menee. Täällä on ihan luonnollista lähteä porukalle juttelemaan, kertovat Kokkolan kauppaopiston Joona Roiha ja Jesse de Jong, jotka nousivat lavalle bändisarjassa, lauluduoissa sekä kansanlaulu, konsertti- ja hengellisen musiikin sarjoissa.

Kiitos unelmien amiksille, jotka mahdollistivat upeita hetkiä yhdessä kisojen järjestelyistä vastanneen Koulutuskeskus Salpauksen väen kanssa. Ensi vuonna laukut pakataan jo huhtikuun alussa, jolloin aurinkoinen ja energinen Vaasa on valmis ottamaan kisavieraat jälleen vastaan.

Kuvagalleriat