2. Joukkueen koko

Joukkueeseen saa kuulua enintään 18 pelaajaa.

Tytöillä kentällä 6 + 1 pelaajaa.

3. Peliaikasuositus

Peliaikasuositus: Turnauksissa 2 x 25 minuuttia ja cup-peleissä 2 x 30 minuuttia.

Tytöillä peli-aika 2x20 minuuttia.

4. Rangaistuspotkukilpailu

Mikäli ottelu päättyy tasapeliin ja voittaja on saatava selville, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

5. Pelaajavaihdot

Joukkue on oikeutettu suorittamaan ottelun aikana seitsemän pelaajavaihtoa, edestakaiset vaihdot ovat kuitenkin kiellettyjä. Vaihdot tuomarin luvalla.

Tytöillä lentävät ja edestakaiset vaihdot sallittuja.

Ohjelma:

Sarjaohjelma toimitetaan viikolla 35. Otteluohjelma pyritään tekemään niin, että joukkueiden kustannukset pysyisivät mahdollisimman pieninä.

Pokien sarja pelataan 3-4 joukkueen väliturnauksina. Lopputurnaukseen pääsee 4-6 joukkuetta.

Lopputurnaus pelataan lokakuussa sisällä tai ulkona mahdollisuuksien mukaan. Pelipaikka määräytyy jatkoon selvinneiden joukkueiden perusteella.

Tyttöjen turnaus on pelattu yleensä suoraan lopputurnauksena. Jos joukkueita ilmoittautuu yli kahdeksan, niin silloin pelataan myös väliturnaukset.