Perjantaina, 15. toukokuuta 2015

SAKU ry jakaa juhlavuosirahastostaan vuosittain stipendejä harrastuksissaan aktiivisille ammattiin opiskeleville. Kulttuuri-, liikunta- ja tutorstipendejä myönnettiin tänä keväänä kahdeksantoista. 

Maanantaina, 27. huhtikuuta 2015

yhmätanssilava täyttyy tanssijoiden pitkästä rivistä. Vuoroon on astumassa Varalan Urheiluopisto, jonka tanssiryhmä muodostuu 22 opiskelijasta. Kaikki tanssijat ovat samalta ensimmäisen vuoden kurssilta. 

Perjantaina, 24. huhtikuuta 2015

SAKUstars-kisojen viimeisen päivän aamu oli laulajien tykitystä. Yksinlaulujen finaalissa kuultiin kuutta taitavaa nuorta naislaulajaa. Karaoken finaalissa yleisön valloitti kahdeksan laulajaa. Tarjolla oli tykitystä, taituruutta, herkkyyttä ja suuria tunteita.

Perjantaina, 24. huhtikuuta 2015

Äkkiseltään ei tulisi mieleen yhdistää Hunkseja ja Tuntematonta sotilasta samaan lauseeseen. Amiston nuorille miehille yhdistelmä tuli mieleen, ja tuloksena oli hulvaton näytelmä Porvoon Hunks. 

Perjantaina, 24. huhtikuuta 2015

SAKUstars 2015 on tanssittu, laulettu, soitettu, näytelty ja tuotettu monin eri tavoin luovuuden juhlaa! Voittajia ovat kaikki osallistuneet, jotka jakoivat muiden osallistujien ja yleisön kanssa palan osaamistaan! Oulussa oli hienoa olla mukana. 

Perjantaina, 17. huhtikuuta 2015

Onko sinulla ideoita, miten SAKU ry:n toimintaa pitäisi kehittää? Haluaisitko jakaa jonkun oman oppilaitoksesi hyvän käytännön muidenkin avuksi? Kiinnostaako tutustua kollegoihin eri puolilta Suomea ja olla osa aktiivista ja innokasta porukkaa? Jos vastasit näihin kysymyksiin myönteisesti, kannattaa sinun ehdottomasti tulla mukana SAKU ry:n kehittämisryhmätoimintaan.

Tiistaina, 14. huhtikuuta 2015

Liikunnan, terveystiedon ja työkyvyn opettamiseen on nyt tarjolla kattava materiaalipaketti. Paketti on suunnattu erityisesti Ammattiosaajan työkykypassin suorittamisen ohjaamiseen, mutta sitä voi hyödyntää laajemmin kaikessa työkyvyn ja -hyvinvoinnin opetuksessa.

Maanantaina, 13. huhtikuuta 2015
SAKU ry:n henkilöstön lentopallokisat kokosivat Vierumäelle viikonloppuna 43 joukkuetta ottamaan mittaa toisistaan kaikkiaan 105 pelissä. 
-Turnauksessa on hienoa tavata tuttuja ja päästä pelaamaan. Ei voitto ole ollenkaan niin tärkeätä, kiteyttää turnauksen tunnelmat yli 40 vuoden kokemuksella Tredun Tuula Mäkinen.
Keskiviikkona, 08. huhtikuuta 2015

SAKU ry jakaa keväällä jälleen stipendejä harrastuksissaan aktiivisille nuorille. Opiskelijalle voidaan hakea joko kulttuuri-, liikunta- tai tutorstipendiä.

Maanantaina, 30. maaliskuuta 2015

Seinäjoen keilahalli tarjosi lauantaina oivat puitteet henkilöstön keilakilpailuille. Lapin ammattiopiston keilaajat olivat kisoihin loihtineet hurjan kisavireen, kun miesten harrastesarjaa lukuun ottamatta kaikkien sarjojen ykköstilat kirjattiin Lapin ammattiopiston joukkueen jäsenille!

Julkaise syötteitä