Stipendihaku on avoinna

SAKU ry jakaa stipendejä harrastuksissaan aktiivisille nuorille. Koulutuksen järjestäjä voi hakea opiskelijalleen kulttuuri-, liikunta- tai tutorstipendiä. Valintakriteereissä huomioidaan hakijan esimerkillinen taitavuus omalla osaamisalueellaan, osallistuminen johonkin SAKU-toimintaan ja opintojen hoitaminen.

Kulttuuri- ja liikuntastipendejä haettaessa kannattaa tuoda esille opiskelijan osaaminen kulttuuri- tai liikuntatoiminnassa, osallistuminen ja/tai menestys SAKU ry:n kulttuuri- tai liikuntatoiminnassa sekä osallistuminen ja/tai menestys muussa kulttuuri- tai liikuntatoiminnassa. Tutorstipendiä haettaessa kannattaa tuoda esille opiskelijan aktiivisuus, osallistuminen ja osallistaminen tutor-, oppilaskunta- tai muussa yhteisöllisessä toiminnassa.

Hakemuksen tulee allekirjoittaa koulutuksen järjestäjän nimenkirjoittaja tai henkilö, jolla on tutkintotodistuksen allekirjoitusoikeus. Yhdelle henkilölle voi hakea vain yhtä stipendiä. Hakulomake löytyy osoitteesta www.sakury.net/lomakkeet-hakemukset.

Hakemusten tulee olla perillä SAKU ry:n toimistolla 27. huhtikuuta kello 16.00 mennessä.