Opiskelijaleiri valmistaa työelämään

SAKU ry:n perinteinen opiskelijaleiri 27. - 31.8.2012 Koulutuskeskus Kuerkievarissa on erinomainen tapa palkita aktiivisia oppilaskunta- ja tutortoimijoita sekä harrastustoimintaa järjestäneitä tai asuntolassa ryhmähenkeä kohottaneita opiskelijoita.

Leirin koulutussisällöissä keskitytään erityisesti työhaastattelutilanteisiin ja opiskeluajan aktiivisuuden hyödyntämiseen työelämään siirtymisessä. Opiskelijoita valmennetaan yksilö- ja ryhmätyöskentelyn menetelmin. Lisäksi työnantajavierailu on tärkeä osa kurssia. Tavoitteena on opiskelijoiden aktivointi oma-aloitteisuuteen työnhaussa, työuran suunnittelussa ja työkyvyn ylläpitämisessä.

Kurssi järjestetään Koulutuskeskus Kuerkievarissa Äkäslompolossa. Elämyksiä ja unohtumattomia mahdollisuuksia oppimiseen tarjoaa siis osaltaan myös Lapin luonto.

Varaa paikka opiskelijallesi jo nyt!
Kurssihintaan 400 euroa/opiskelija sisältyvät kuljetukset sovitulla reitillä (meno-paluu: Tampere, Seinäjoki, Nivala, Oulu, Tornio-Äkäslompolo), majoitus ja täysihoito Kuerkievarissa sekä kurssiohjelma materiaaleineen.

Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 25. Paikkavarauksia toivotaan oppilaitoksilta 15.6. ja tietoja osallistuvista opiskelijoista 15.8. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Terhi Lehmussaari, p. 0207 55 1011, sakury@sakury.net