Kohti suunnitelmallisempaa somekäyttöä

SAKU ry järjestää ammatillisen koulutuksen viestinnästä vastaaville ja tiedottajille someviestinnän koulutuspäivän 4.2.2015 Tampereella. Päivän teemoina käsitellään koulutusorganisaation somekäytön suunnitelmallisuutta, kehittämistä ja analysointia sekä kuvien julkaisun ja tekijänoikeuksien roolia. 
 
Sosiaalisen median sisältöihin koulutuksessa johdattaa viestintäkouluttaja Piritta Seppälä, joka työskennellyt useiden julkishallinnon organisaatioiden ja oppilaitosten kanssa auttaen näitä ymmärtämään, suunnittelemaan ja ottamaan käyttöön ja kehittämään viestintäänsä verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Koulutukseen ilmoittautuneille postitetaan ennakkokysely, mikä mahdollistaa kouluttajalle ryhmälle sopivan sisällön räätälöinnin. 
 
Päivä jatkuu hyvien käytänteiden jakamisella, kun somekäytäntöjään jakavat Koulutuskeskus Salpauksen yhteyssuunnittelija Taija Pitkänen ja Sataedun viestintäsuunnittelija Johanna Virtanen
 
SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola kertoo opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatusta SAKU-toiminnasta sekä sen vaikutuksista oppilaitoksen arjessa.  
 
Ilmoittaudu heti
Koulutuspäivä on suunnattu ammatillisen koulutuksen viestinnästä vastaaville ja tiedottajille. Tampereen ammattiopisto Tredun (Sammonkatu 45) tiloissa järjestettävään koulutukseen tulee ilmoittautua 23. tammikuuta mennessä. Koulutuspäivä on osallistujille maksuton.
 
Ohjelma
 
8.45 Aamukahvi
 
9.00 Ajatuksia alkuun
Sari Mantila-Savolainen, SAKU ry
 
9.15 - 12.15 Hyödyt irti sosiaalisesta mediasta - suunnitellen, arvioiden ja oikein pelisäännöin
Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy  
 
12.15 - 13.00 Lounas 
 
13.00 Miten SAKU ry vaikuttaa oppilaitosten arjessa? Kipuaako toiminta organisaation uutiskynnyksen yli?
Saija Sippola, SAKU ry
 
13.45 - 15.00 Somen akupisteet
Taija Pitkänen, Koulutuskeskus Salpaus
Johanna Virtanen Sataedu
 
15.00 Loppukahvit ja yhteenveto