Karaokefinaali oli hittitykitystä

Laulusarjoissa yleisön yksi suurista suosikeista oli Omnian Ebunoluwa Kivinen. Lähihoitajaksi keväällä valmistuva Kivinen voitti yksinlaulujen kansanlaulu, konsertti- ja hengellinen musiikki -sarjan sekä sijoittui toiseksi karaoken ja kevyen musiikin sarjoissa. Vahvaääninen tulkitsija nostatti yleisön ihastuksen huutoihin, tanssimaan ja aplodeeraamaan seisaaltaan useampaan kertaan.
-On ollut mahtava esiintyä. Kilpailu on ollut kova. SAKUstars-kilpailun yleisö on paras, täällä on hyviä ihmisiä katsomossa. Olen nauttinut lavalla olosta ja kisojen hyvästä fiiliksestä.

Kivinen tekee myös omaa musiikkia. Unelma olisi tulevaisuudessa saada laulaa enemmän.
-Se on unelma, koska rakastan musiikkia. Musiikki on elämäni intohimo. Joka esityksellä haluan tuoda yleisölle laulamani laulun viestin esille.
 

Mahdotonkin on mahdollista
Hienoa kisaa Ebunoluwa Kivisen kanssa kävi Järvenpäässä Ylä-Savon ammattiopiston Emilia Teppo. Parturikampaajaksi valmistuva Teppo on osallistunut kisoihin kolme kertaa. Viime vuonna tie avautui ensi kertaa finaaleihin, mutta Järvenpäässä Teppo lauloi ykköstilalle sekä karaokessa että kevyen musiikin sarjassa.

-Kehittymistä on tullut joka vuosi. On mahtavaa, kun uskaltaa tehdä omat osaamisalueensa ison yleisön edessä. Itselleni tämä on osoittanut, että kaikki mahdotonkin on mahdollista.
-Yleisö on ollut täällä aivan mahtava, ja kannustus on ollut katossa. Jos kisan varrelle osuu mokia, niin yleisön avulla niistäkin selviää. Täällä kaikki voivat tuntea itsensä tärkeäksi ja kannustaa muita.