Hyvinvointivirtaa-teemaviikko tulossa viikolla 40

Ammatillisen koulutuksen Hyvinvointivirtaa-teemaviikko on tulossa jälleen syksyllä viikolla 40. Oppilaitoksissa teemaviikon tapahtumat herättelevät toiminnallisella tavalla opiskelijoita kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiinsa jo neljättä kertaa. Viime vuonna teemaviikon tapahtumiin osallistui 71 ammattioppilaitoksessa yli 20 000 opiskelijaa ympäri Suomea.

Teemaviikon tavoitteena on tukea arjessa jaksamista ja nostaa hyvinvointia pinnalle. Teemaviikko on samalla yhteinen näyttö ammatillisessa koulutuksessa toteutettavasta hyvinvointityöstä.

Ilmoittaudu mukaan
Hyvinvointivirtaa-teemaviikon esite on postitettu koulutuksen järjestäjien yhteyshenkilöille. Varmistattehan, että osaltanne on ilmoittautuminen jo kunnossa, sillä tapahtuman julisteita, kisainfoa ja tiedotteita laitamme postitse tapahtumaan ilmoittautuneille. Uusia järjestäjiä ehtii vielä myös ilmoittautua mukaan!

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Tietoa teemaviikosta, hyvistä käytänteistä sekä yhteistyökumppaneiden teemapäiviin tarjoamista kokonaisuuksista löytyy netistä osoitteesta www.alpo.fi/henkilosto. Valtakunnallisina yhteistyökumppaneina teemaviikon tapahtumissa toimivat EHYT ry, Liikenneturva, Nuorten Akatemia, Nuorisoasuntoliitto ry, Väestöliitto sekä SAKU ry.

Teemaviikon tämän vuoden kisassa haetaan parasta hyvinvointilööppiä. Lööppikisan ohjeet julkaistaan nettisivuilla elokuun aikana (www.alpo.fi/henkilosto). Etsinnässä on myös ensimmäinen ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentaja! Oppilaitoksen hyvinvoinnin rakentaja voi olla esimerkiksi innokas hyvinvoinnin puolestapuhuja, hyvinvointia lisänneen hankkeen toteuttaja tai muut toiminnallaan mukaansa tempaava henkilö. Hyvinvoinnin rakentaja voi löytyä yhtä hyvin niin henkilöstöstä kuin opiskelijoista. Kenet oppilaitoksestanne tulisi palkita ensimmäisenä Hyvinvoinnin rakentajana kunniakirjalla ja lahjakortilla?

Tiedustelut: SAKU ry:n toimisto, Sari Mantila-Savolainen p. 020 755 1015, sari.mantila-savolainen@sakury.net