Bovallius voitti erityisryhmien salibandymestaruuden

Erityisryhmien salibandyn lopputurnauksessa voitosta kamppaili seitsemän joukkuetta.  Alkupelien jälkeen välieriin selvisivät Bovallius-ammattiopisto/Turku, Keskuspuiston ammattiopisto, Invalidiliitto Järvenpää ja Luovi/Oulu.  Ensimmäisessä välieräpelissä Bovallius voitti Invalidiliitto Järvenpään joukkueen lukemin 2 - 0 ja varmisti näin paikkansa finaalipeliin. Toisessa välieräparissa Luovi pudotti viime vuoden mestarin Keskuspuiston pronssipeliin lukemin 3 - 1.

Bovalliuksen ja Luovin välisessä loppuottelusta näki heti ensiminuuteilta, että molemmat joukkueet hakivat mestaruutta tosissaan. Ensimmäinen maali ottelussa kirjattiin ensimmäisen erän kahdeksannella minuutilla, kun Bovallius siirtyi johtoon alivoimamaalilla. Luovi kuittasi tilanteen reilu minuutti myöhemmin lukemiin 1 - 1. Tarkka peli jatkui myös toisessa erässä, kun ottelun voittomaalin laukoi ylivoimalla Bovallius erän seitsemännen minuutilla.

Luovin viimeisten minuuttien loppurutistus ei muuttanut enää lopputulosta, vaan Bovallius hoiti ottelun nimiinsä lukemin 2 - 1. Joukkueen riehakkaat voittotuuletukset osoittivat, että voitolla oli koko joukkueelle iso merkitys. Joukkueen kapteeni Ville-Matti Larjus oli tyytyväinen joukkueensa keskittymiseen loppupeleissä.
-Finaalipeli oli kaikilta hyvä peli. Pelissä keskityimme yhteisesti hyvin, kun alkusarjassa peli vielä heitteli. Puolustus oli tiivis ja kaikki blokkasivat hyvin. Meillä oli mahtava joukkue.

Kylmäpäisyys takasi mestaruuden
Ottelun jälkeen pelaajat veivät valmentajaa vauhdilla kohti pukukoppia. Suihkutettu valmentaja Jouni Röyskö oli ottelun jälkeen pelaajiensa otteisiin tyytyväinen.

-Meillä oli kova ykkösnyrkki. Pelaajat malttoivat pitää myös päänsä kylmänä. Joukkueessa on taitavia kavereita. Viime vuonna nukuttiin ja pudottiin finaalipeleistä, mutta tänä vuonna joukkue ei halunnut muuta kuin kullan.

-Pelaajille turnaus on tosi tärkeä tapahtuma. Kun on odotettavaa, niin into treenata säilyy. Arjessa puhutaan turnauksesta joka viikko. Harjoittelu luo myös yhteishenkeä eri luokkien välille, kun pääsee myös muihin tutustumaan. Hienoa on ollut huomata, kun paremmat pelaajat huomioivat harjoitellessa myös vähän vähemmän pelanneet, kiittelee Jouni Röyskö.
Pronssipelissä Keskuspuisto oli Invalidiliitto Järvenpäätä parempi lukemin 3 - 2.