Ammattiosaajan liikuntavuosi

Aika: 
01.09.2014 - 29.05.2015
Paikka: 
Omalla paikkakunnalla
Tapahtuman tyyppi: 
Opiskelijatapahtuma

 

Koko vuosi on liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuosi on opiskelijoiden tapahtumakalenterissa kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat liikkeelle eri lajien avulla läpi lukuvuoden. Liikuntavuoden lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla, ja tavoitteena on saada mahdollisimman suuri joukko opiskelijoita mukaan kokeilemaan eri lajeja. Samalla joku ehkä innostuu uudesta harrastuksesta ja saa kipinän liikkumiseen. 

Tuloksia tavoitellaan, mutta aktiivinen osallistuminen ja uusiin lajeihin innostaminen ovat liikuntavuoden päätavoitteita. Kuka innostaa mukaan suurimman joukon?

Ammattiosaajan liikuntavuosi 2014 - 2015 koostuu seuraavista lajeista:

SYYS-LOKAKUU: Koistisen Voimacross
(voi toteuttaa osana Hyvinvointivirtaa -viikkoa)

MARRAS-JOULUKUU: SAKU-keilailu

HELMI-MAALISKUU: AMISrata

HUHTI-TOUKOKUU: Katusähly

Liikuntavuoden lajien ohjeet ja toteutus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi, jotta lajien toteuttaminen liikuntatunneilla, asuntola- tai harrastustoiminnassa olisi vaivattomasti otettavissa käyttöön. Tavoitteena on, että entistä useamman opiskelijan koko vuoteen saadaan mahtumaan osallistumisia ja sytykkeitä liikuntaan.

 

Liikuntavuoden opas ja juliste

Kaikki ohjeet koskien liikuntavuotta löydät alla olevasta linkistä. Mitä, missä, miten ja miksi? Näihin kaikkiin löydät vastauksen oppaasta.

LATAA TÄSTÄ opas Ammattiosaajan liikuntavuodesta. Kaikki samassa nipussa!

JULISTE (tulosta oppilaitoksesi seinälle)

  Valloita liikuntavuosi!

Lisätiedot: 

AKTIIVISUUDESTA PALKITAAN!

Lukuvuoden aikana voit osallistua Ammattiosaajan liikuntavuoden yhteen tai useampaan lajiin. Jokaisen lajin päättymisen jälkeen palkitaan innokkaita osallistujia ja aktiivisia yhteyshenkilöitä SAKUtuotepalkinnolla.

PÄÄPALKINTONA aktiivisimmalle oppiltaitokselle ojennetaan 10 kappaletta passeja SAKUsports harrasteliikuntatapahtumaan Kisakallioon 6.-7.5.2015. SAKUsports-passi sisältää majoituksen Kisakalliossa keskiiviikko-torstai, ruokailut ja kaikki lajit. Palkinnon arvo n. 1000€.


 

Kisakallio 6.-7.5.2015

Lisätietoja tapahtumasta löydät tästä linkistä

Tiedustelut: 

SAKU ry:n toimisto, Miia Uskalinmäki puh. 020 755 1012 tai miia.uskalinmaki@sakury.net