Kisatapahtumat

Olet täällä

Mikä on sinun lajisi?

Listauksesta löydät lajit, jotka ovat SAKU ry:n henkilöstön tapahtumakalenterissa vuosittain mukana. Kyse on tykyliikunnasta, joten harrastetaidoilla mahtuu tapahtumaan kuin tapahtumaan varmasti mukaan. Tai jos olet aina haaveillut jostakin lajista, niin nyt on oikea hetki ottaa laji haltuun!

 

Kisatapahtumat

Harrastatko golfia? Onko sinulla green card? Tule mittaamaan taitosi SAKU ry:n golfkilpailuihin. Golfkisassa omat sarjansa ovat henkilöstölle ja opiskelijoille, naisille ja miehille. Ole nopea ilmoittautumisten kanssa, sillä paikat viheriölle täyttyvät nopeasti.
Syyskisojen lajeina on yleisurheilu, golf, beach volley, petankki, suunnistus, saappaanheitto ja maastojuoksu. Oletko harrastanut aiemmin jotain lajia, mutta harrastus on vain jostain syystä jäänyt? Haluatko testata rajojasi: lisääntyvätkö metrit, vähenevätkö sekunnit tai karttuvatko taidot muuten vain? Oletko untuvikko, joka etsii vielä omaa lajiaan? Nämä ovat juuri sinun kisasi! Lähde tapaamaan tuttuja ympäri Suomen ja liikkumaan!
Henkilöstön 50. keilamestaruuskilpailut järjestetään Talin keilahallissa marraskuun puolessa välissä. Juhlakisassa löytyy sarjoja vasta-alkajista kilpakeilaajiin. Joukkuekilpailussa keilataan kahden ja neljän hengen tiimeissä. Kengät, pallot ja opastuksen saat paikan päältä. Rohkeasti mukaan!
Naista ei saa torjua! Mies ei saa lyödä palloa hypystä. Sekalentiksessä on sääntöjä, jotka varmistavat lentopallon elämisen sekajoukkueilla. Sekalentis on rennon letkeä lentopallotapahtuma, jossa sijoituksia ratkotaan A-, B- ja C-sarjoissa. C-sarjaan pääsee mukaan ilmoittautumalla. Kentällä tulee olla vähintään viisi pelaajaa, joista kolmen on oltava naisia.
Talvikisoissa lajeina hiihto, keilailu, sähly ja uinti. Hiihdä ensin vapaata tai pertsaa, yksin tai joukkueena. Sukella uima-altaaseen, perhostele, vaihda vapaalle ja ihmettele altaassa, mitä se SAKU-sekari on. Pakkaa omat keilapallot mukaan tai käytä talon omia palloja. Paikalla on paljon, paljon sählynpelaajia! Pistä porukka kasaan oppilaitoksessasi, treenaa ja löydä hyvä ottelufiilis!
Keväällä lentopalloilijat kokoontuvat yhdessätoista sarjassa lentopallon suurtapahtumaan. Viikonlopputurnauksessa mukana on viime vuosina ollut noin 50 joukkuetta! C-sarjoihin pääsee ilmoittautumalla mukaan ja muihin sarjoihin pääsy perustuu edellisvuosien menestykseen. Ja jos pelureita ei omasta työyhteisöstä löydy riittävästi, niin ilmoittaudu mukaan keräilyjoukkueeseen. Keräilyjoukkueilla on oikeus pelata mitaleista C-sarjoissa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Lenkkareille kyytiä SAKU-puolikkaalla! SAKU-puolimaraton juostaan toukokuussa Helsinki City Runin yhteydessä. SAKU ry kerää ilmoittautumiset ja ilmoittaa juoksijat kootusti kisajärjestäjälle. SAKU-mitalit lähetetään postitse kunkin sarjan kolmelle parhaalle.
Henkilöstön keilailun kotiratakisassa kaadetaan keiloja kumoon neljän hengen joukkueissa. Kotiratakisa tarkoittaa sitä, että voit osallistua kisaan omalla paikkakunnallasi. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Toimita keilatuloksesi SAKU ry:n toimistolle, niin olet mukana kisassa! SAKU ry julkaisee tulokset ja lähettää mitalit postissa.
Ilma-aseiden kotiratakisassa on kaksi lajia, jotka ovat ilmapistooli ja ilmakivääri. Kotiratakisa tarkoittaa sitä, että voit osallistua kisaan omalla paikkakunnallasi. Tee tulos tammi-helmikuun aikana ampumaradalla. Tulkkaa taulut ampumaseuran avustuksella ja toimita tulokset SAKU ry:n toimistolle. SAKU ry julkaisee tulokset ja lähettää mitalit postissa. Jos olet ensikertalainen, niin pyydä apua oman oppilaitoksesi ampumaharrastajilta tai paikkakuntasi ampumaseuralta! Lisätietoja seuroista löytyy osoitteesta www.ampumaurheiluliitto.fi
Nyt pääset esittelemään suosikkikohteesi koti- tai lomapaikkakunnaltasi, työ- tai lomamatkan varrelta löytämäsi kulttuurikohteen tai vaikkapa kotipihalle itse loihtimasi taide-elämyksen. Ota kuva kohteesta huhti-toukokuun aikana ja julkaise se ja pieni kertomus kohteesta 31.5.2018 mennessä instagramissa tai SAKU ry:n Facebook-sivulla #sakury #kulttuurivaellus. Arvomme "vaeltajien" joukosta kolmelle palkinnon, mutta tärkeintähän on jakaa muillekin tietoa maailman ihmeistä!