Kisatapahtumat

Olet täällä

Yksilölajeissa myös joukkueina

Kisatapahtumissa lajeina on perinteisesti yksilölajeiksi miellettyjä lajeja, mutta mikäänhän ei estä tarvittaessa rakentamasta niistä joukkueita mukaan koukuttavia lajeja. Joukkueen muodostaminen voi myös madaltaa kynnystä lähteä kisaamaan mukaan.

Golfkisat pelataan yhdessä henkilöstön kanssa. Kartingissa jokainen kuski ajaa ajonsa tiimin yhteiseen pottiin. Yleisurheilussa lajipaikat ovat valmiina niin juoksijoille, heittäjille kuin hyppääjillekin. Yleisurheilukisoihin lähtevien bussiin varataan paikat myös frisbeegolfaajille, joissa kiekkoja heitetään pro- ja amatöörisarjoissa.

Valitse laji

SAKUgames yhdistää kesäiset lajit. Valitse lajiksesi yleisurheilu, beach volley, frsibeegolf, minigolf tai koripallo! It’s up to you.
Mitä se on? Kyseessä on rento harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan ”sisäfutista” sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Lähde mukaan vaikkapa tutor-porukalla tai kokoa joukkue esimerkiksi luokkatovereista! Varaa pallon tekoon villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun jaloa taitoa!