Kisatapahtumat

Olet täällä

Yksilölajeissa myös joukkueina

Kisatapahtumissa lajeina on perinteisesti yksilölajeiksi miellettyjä lajeja, mutta mikäänhän ei estä tarvittaessa rakentamasta niistä joukkueita mukaan koukuttavia lajeja. Joukkueen muodostaminen voi myös madaltaa kynnystä lähteä kisaamaan mukaan.

Golfkisat pelataan yhdessä henkilöstön kanssa. Kartingissa jokainen kuski ajaa ajonsa tiimin yhteiseen pottiin. Yleisurheilussa lajipaikat ovat valmiina niin juoksijoille, heittäjille kuin hyppääjillekin. Yleisurheilukisoihin lähtevien bussiin varataan paikat myös frisbeegolfaajille, joissa kiekkoja heitetään pro- ja amatöörisarjoissa.

Valitse laji

Harrastatko golfia? Onko sinulla green card? Tule mittaamaan taitosi SAKU ry:n golfkilpailuihin. Golfkisassa omat sarjansa ovat henkilöstölle ja opiskelijoille, naisille ja miehille. Ole nopea ilmoittautumisten kanssa, sillä paikat viheriölle täyttyvät nopeasti.
SAKUgames yhdistää kesäiset lajit. Valitse lajiksesi yleisurheilu, beach volley, frsibeegolf, minigolf tai koripallo! It’s up to you.
Mitä se on? Kyseessä on rento harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan ”sisäfutista” sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Lähde mukaan vaikkapa tutor-porukalla tai kokoa joukkue esimerkiksi luokkatovereista! Varaa pallon tekoon villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun jaloa taitoa!
Karting ajetaan joukkuekisana, jossa tiimin sijoitus määrittyy aika-ajoissa ja finaalissa. Joukkueessa on 4-6 henkilöä. Joukkueille arvotaan autot, ja kisan aikana tiimin kuljettajat vaihtavat autonkuljettajaa varikolla lennossa. Paikan päällä kuljettajat saavat tarvittavat ajovarusteet, ohjeistuksen ja riittävän opastuksen. Voit olla siis kokenut kuski tai keltanokka. Kaikille on tilaa.
Kevään kohokohta on ehdottomasti SAKUsports-harrasteliikuntatapahtuma! Lajeissa on mukana uutuuksia, tuttuja lajeja uusissa kuosissa ja klassikkolajeja! Nauti liikkeestä ja tutustu opiskelijoihin eri puolilla Suomea! Mistä on ollut kyse aiempina vuosina?

SAKUsports 2015 -video

Herwannan Hauiskääntö järjestää Opiskelijoiden painonnoston & voimanoston SM-kilpailut Tampereella. Seitsemättä kertaa järjestettävät kilpailut käydään Tampereen Teknillisen Yliopiston Tamppi Areenalla, joka tarjoaa mahtavat puitteet ratkoa Suomen kovimpien ja vahvimpien opiskelijoiden mestaruuksia sekä voimakkaimman opinahjon.