Kisatapahtumat

Olet täällä

SAKUgames yhdistää seitsemän lajia

Kisatapahtumissa lajeina on perinteisesti yksilölajeiksi miellettyjä lajeja, mutta mikäänhän ei estä rakentamasta niistä joukkueita mukaan koukuttavia lajeja. Joukkueen muodostaminen voi myös madaltaa kynnystä lähteä kisaamaan mukaan.

SAKUgames yhdistää yksilölajeja yhteen tapahtumaan. Yleisurheilussa lajipaikat ovat valmiina niin juoksijoille, heittäjille kuin hyppääjillekin, kilpa- ja harrastesarjoissa. SAKUgames-tapahtuman kisabussiin paikat varataan myös mini- ja frisbeegolfaajille, jotka voivat osoittaa taitojaan joko pro- tai amatöörisarjassa. Joukkuelajeina tapahtumassa mukana ovat koripallo, beach volley, SAKU-sähly ja erkkasäbä.

Valitse laji

SAKUgames yhdistää kesäiset lajit. Valitse lajiksesi yleisurheilu, beach volley, frsibeegolf, minigolf tai koripallo! It’s up to you.
SAKU-sähly on valtakunnallinen sarja, jossa pelataan sählyä luokkajoukkueilla. Luokkajoukkue muodostetaan yhden luokan oppilaista. Pojille ja tytöille on omat sarjat. Koulutuksen järjestäjä voi halutessaan pelata ennen valtakunnallista sarjaa sisäisen sarjan, josta enintään kolme parasta joukkuetta lähetetään SAKU-sählyyn. Valtakunnallisen sarjan ensimmäinen kierros pelataan alueellisina väliturnauksina mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Ja ei sovi unohtaa, että SAKU-sählyyn osallistuminen on ilmaista!
Koripallossa pelataan tyttöjen ja poikien sarjat. Joukkue voi ilmoittautua joko kilpa- tai harrastesarjaan. Harrastesarjan voi valita, mikä joukkueessa ei ole lisenssipelaajia. Koripallo on pelattu yleensä suoraan lopputurnauksena, mutta jos joukkuemäärä kasvaa odotusten mukaisesti, niin karsintaturnausten pelaaminen on mahdollista.