SAKU ry:n uutiskirje 9.6.2020

Olet täällä

Varmista SAKUstars-osallistuminen

Koronatilanne siirsi SAKUstars-kilpailut keväältä syksyyn. Helsingissä kisat järjestetään 8.-10.9.2020 uudella formaatilla. Kilpailulajeihin voi nyt osallistua livenä Helsingissä tai etänä omasta oppilaitoksesta. Lajikohtaiset ohjeet päivitetään kisasivustolle kesäkuun aikana.

Tiedot osallistumisesta live- tai virtuaalikilpailuun tulee vahvistaa ilmoittautumisjärjestelmässä 12. elokuuta mennessä. 


Syyskisat kutsuvat Kalajoelle

Henkilöstön Syyskisat käynnistävät tulevan lukuvuoden tapahtumat! Syyskisat järjestetään 5.-6. syyskuuta Kalajoella. 

Lajivalikoimassa mukana ovat yleisurheilu, beach volley, frisbeegolf, petankki, saappaanheitto, maastojuoksu ja hiekkapesis. Ekstralajeina Kalajoella testiin pääsevät ninja- ja fatbikekisat. Ilmoittautumiset kisoihin tulee tehdä 19. elokuuta mennessä. 


 

 

#Amistekeehyvää Hyvinvointivirtaa-viikolla

Hyvinvointivirtaa-viikko nostaa terveyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden teemoja ammattiopistoissa viikolla 40 toiminnallisesti esille. Tulevan syksyn erityisteemoja ovat hyvän tekeminen ja toista arvostava kohtaaminen. #Amistekeehyvää-toimintamalli haastaa ammattiin opiskelevia hyvää tuottavien pop up -tempauksien tekemiseen. Saamaan ja jakamaan hyvää mieltä. Tempauksia voi toteuttaa koko viikon, mutta tempauksien toteuttamisen pääpäiväksi on valittu keskiviikko 30. syyskuuta!

Ilmoittaudu tapahtumien virtaan ja tempauksien toteuttajaksi saman tien! Tutustu samalla myös teemaviikon yhteistyökumppaneiden tarjontaan. 

Liikuntaminuutit kerätään liikuntakampanjassa

Henkilöstön Liikkeelle.net-kampanjassa kerätään 7.9.-4.10.2020 liikuntaminuutteja tiimiläisille mieluisista lajeista. Kampanjaa varten kootaan omalta koulutuksen järjestäjältä tuttuun tapaan 4-10 osallistujan tiimejä. Tiimin voi ilmoittaa mukaan joko Rento-, Kunto- tai Kilpasarjaan. Liikuntakampanjan nettisivusto avataan tiimeille viikkoa ennen kampanjan alkua.