SAKU ry:n uutiskirje 9.1.2019

Olet täällä

Talvikisoissa myös pilkitään

Henkilöstön Talvikisat järjestetään 16.-17. helmikuuta Pajulahden Urheiluopistolla. Lajeina ovat tutut hiihto, keilaus ja sähly. Tämän vuoden lisälajina on pilkkiminen, jossa kalaonnea testataan niin yksilö- kuin parikisassa. Luvassa on myös opiskelijoiden ohjaamia liikunta- ja kehonhallintatunteja sekä maksullisia Inbody-mittauksia.

Ilmoittautumiset Talvikisoihin tulee tehdä viimeistään 31. tammikuuta mennessä. Mikäli sinulla on tarvetta majoitukseen, niin ota pikaisesti yhteyttä suoraan Pajulahden Urheiluopistolle.


Nyt on juhlan aika

Uusi vuosi on SAKU ry:n juhlavuosi. SAKU ry on yhteistyössä jäseniensä kanssa järjestänyt ammatillisen koulutuksen henkilöstölle ja ammattiin opiskeleville liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä koulutuksia 70 vuoden ajan. Juhlavuotta nostetaan esille eri tapahtumissa läpi vuoden. Henkilöstön juhlavuoden päätapahtuma järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna Syyskisojen yhteydessä. Opiskelijoiden juhlavuoden päätapahtuma on SAKUgames toukokuun puolivälissä. 

SAKU ry ottaa käyttöön myös juhlalogon. Juhlavuoden logoa käytetään perinteisen logon rinnalla.


 

 

 

 

SAKUstars-kisojen ilmoittautuminen on avattu

Kevään SAKUstars-kulttuurikilpailut järjestetään 9.-11. huhtikuuta Sastamalassa. Kisojen teemana on Sopivasti sykettä. Osaamistaan kisoissa pääsee näyttämään 35 lajissa. Mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu!

Kisailmoittautuminen on nyt avoinna. Ennakkotöiden ilmoittautumisten ja kisatöiden tulee olla perillä kisajärjestäjällä 8. helmikuuta mennessä. Livesarjoihin ilmoittautuminen päättyy 8. maaliskuuta.

Ammattiosaajan liikuntavuosi jatkuu SAKU-keilailulla

Let's Bowl -keilakilpailussa opiskelijat kaatavat keiloja 3-5 osallistujan joukkueina. Kisaan osallistuminen on helppoa: Kerätkää joukkue ja suunnatkaa lähimmälle keilahallille. Kilpailussa keilataan neljä sarjaa siten, että joukkueen jäsenet pelaavat samaan sarjaan vuororuuduin. Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Tuloslomakkeen voi jättää keilahallille tai ottaa kuvan tuloslomakkeesta ja postittaa sen osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi. 

Muista lähettää tuloksesi maaliskuun loppuun mennessä. Osallistuminen kannattaa käydä kirjaamassa myös SAKU ry:n lomakkeelle, sillä kaikkien Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuneiden kesken arvotaan Jopo 14. toukokuuta. Myös yhteyshenkilöiden kannattaa ilmoittaa opiskelijoidensa osallistumisesta, sillä toinen Jopo arvotaan yhteyshenkilöiden kesken.