SAKU ry:n uutiskirje 8.5.2019

Olet täällä

Hae mukaan SAKU ry:n kehittämisryhmiin

SAKU ry:n kehittämisryhmien tehtävänä on antaa palautetta järjestön toiminnasta, ideoida uudenlaista toimintaa ja tuoda oppilaitosnäkökulmaa toiminnan kehittämiseen. Jäsenyys on samalla mahdollisuus valtakunnallisen kollegaverkoston luomiseen, omien ajatusten ja työn sparraamiseen sekä innostavaan yhteiseen tekemiseen.

Haku kehittämisryhmiin on nyt avoinna. Uusia jäseniä haetaan opiskelijoiden kulttuuritoiminnan, liikunnan kilpailutoiminnan ja viestinnän kehittämisryhmiin.

SAKU ry:n jäseniä pyydetään tekemään esityksiä kehittämisryhmien jäseneksi 10.6.2019 mennessä. Uusien jäsenien nelivuotinen toimikausi käynnistyy elokuun alussa.


Lähde mukaan juhlavuoden tapahtumiin

Elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään henkilöstön juhlavuoden päätapahtumat Tampereella. Ohjelma käynnistyy perjantaina 30.8.2019 päivällä juhlaseminaarilla Finnkino Plevnan tiloissa. SAKU ry:n 70-vuotisjuhlaillallinen nautitaan saman päivän iltana Olympia-korttelissa.

Juhlaviikonloppu jatkuu Syyskisoilla, joissa lauantaina ja sunnuntaina laitetaan mestaruuksia jakoon yleisurheilussa, frisbeegolfissa, petankissa, beach volleyssa ja pesäpallossa. 

Opiskelijoiden juhlavuoden päätapahtuma SAKUgames kokoaa yli 450 osallistujaa Tampereelle 15.5. Kahdeksan lajin valikoimasta opiskelijat pääsevät valitsemaan suosikkinsa, kilpa- ja harrastesarjoissa. Lisäksi tapahtumatorilla voi osallistua lajitestauksiin ja pienpeleihin.


 

 

Asuntolaohjaat kokoontuvat Taivalkoskella

Asuntolaohjauksen valtakunnalliset päivät järjestetään Taivalkoskella 12.-14.6.2019. Päivien teemoina käsitellään tänä vuonna mielen hyvinvoinnin tukemista sekä asuntolatoiminnan laatua. Ilmoittautuminen päiville on avoinna 17.5.2019 asti.

Hyvinvoinnin vuosikello lukuvuodelle 2019-2020

Hyvinvoinnin vuosikello tukee oppilaitosten hyvinvointityön suunnittelua. Vuosikelloon on koottu valtakunnallisia tapahtumia ja teemapäiviä sekä erilaisia ideoita, joita koulutuksen järjestäjä voi sisällyttää osaksi omaa vuosikelloa. Sähköisellä työkalulla voi laatia räätälöidyn vuosikellon omalle oppilaitokselle.
Käyttäjäpalautteiden perusteella vuosikello on nyt jaettu lukukausiin, joten suunnittelutyötä voi tehdä joko lukuvuodeksi tai kalenterivuodeksi kerrallaan. Syyslukukauden 2019 ja Kevätlukukauden 2020 vuosikellot avataan ensi viikolla osoitteessa: httpp://arjenarkki.fi/hyvinvointia/hyvinvoinnin-vuosikello.