SAKU ry:n uutiskirje 7.5.2018

Olet täällä

SAKUgames kutsuu Tampereelle

SAKUgames päättää opiskelijoiden liikuntavuoden. Tampereella kokoonnutaan 23.5. liikkumaan seitsemässä kesäisessä lajissa. Valitse suosikiksesi yleisurheilu, beach volley, frisbeegolf, minigolf, koripallo, SAKU-sähly tai erkkasäbä. 

Koripallon, erkkasäbän ja SAKU-sählyn joukkueet ovat jo kasassa, mutta muihin lajeihin ehtii ilmoittautua 9.5. asti. 

Käy kurkkaamassa tapahtuman uutisia Facebookissa SAKUgames-2018 sivulla. Kaikkien sivusta viimeistään 9.5. mennessä kiinnostuneiden tai osallistumisestaan ilmoittaneiden kesken arvotaan laadukkaat kuulokkeet. 


Jaa suosikkikohteesi kuvana

Kulttuurivaellus toteutetaan tänä keväänä paikallistapahtumana, jossa esitellään oma suosikkikohde koti- tai lomapaikkakunnalta kuvina. Ota kuva sinua innostavasta kulttuurikohteesta ja julkaise se Instagramissa tai SAKU ry:n Facebook-sivulla pienen kertomuksen kera 31.5.2018 mennessä. Tägää kuvasi ja tarinasi #sakury ja #kulttuurivaellus.

Kuvakisa on suunnattu sekä henkilöstölle että opiskelijoille. Osallistuneiden kesken arvotaan kolmelle palkinto. Kuvakisa tarjoaa samalla osallistujille vinkkejä mielenkiintoisista kohteista ympäri Suomen ja ulkomailtakin.


 

 

Työkykypassi-ohjelmisto on julkaistu

Combo-hankkeessa (ESR) työstetty Työkykypassi-ohjelmisto on julkaistu. Työkykypassi-ohjelmisto koostuu opiskelijan mobiilisovelluksesta ja opettajan web-käyttöliittymästä. Ohjelmisto on työväline, joka vahvistaa opiskelijoiden työelämätaitoja ja työkykyä tukevia taitoja. Se toimii myös työkaluna opintosuoritusten keräämiseen Ammattiosaajan työkykypassiin sekä tukee työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Henkilöstön opas ja ohjeistus löytyvät Arjen arkista. Opiskelijoille suunnattu ohjeistus löytyy Alpo.fi-sivustolta.

Liikettä amisten arkeen SAKU ry:n ohjauksella

SAKU ry hakee 3 - 4 koulutuksen järjestäjää kehittämään toimintaa, jonka avulla lisätään fyysistä aktiivisuutta ja vähennetään passiivista istumista oppilaitosyhteisöjen arjessa. Kehittämistyö toteutetaan lukuvuoden 2018-2019 aikana ilman merkittäviä taloudellisia investointeja kehittämällä toimintatapoja ja olemassa olevia tiloja ja välineitä. 

Kehittämispolulle voi hakea koulutuksen järjestäjä -kohtaisesti 18.5.2018 mennessä. 

Varaa henkilöstön kisapäivät kalenteriisi

Henkilöstön kisatapahtumista keväällä on jäljellä vielä SAKU-puolimaraton 19.5.2018 Helsingissä. Uudelle lukuvuodelle on jo varmistunut useita päivämääriä, jotka kannattaa saman tien varata omaan kalenteriin! Syyskisat Seinäjoella käynnistävät lukuvuoden 1.-2.9., golf kisataan Haukiputaalla Syyskisoista kahden viikon kuluttua eli 14.-15.9. ja marraskuussa matkataan 24.-25.11. Joensuuhun Sekalentikseen. Vuoden 2019 kalenteriin kannattaa merkitä Talvikisat, jotka järjestetään 16.-17.2. Pajulahdessa. Talvikisojen lajivalikoimasta löytyy myös uutuus, kun sählyn, hiihdon ja keilauksen lisäksi mestareita haetaan pilkkimisessä!