SAKU ry:n uutiskirje 6.11.2019

Olet täällä

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät Tampereella

Ammatillisen koulutuksen Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät kokoavat moniammatillisesti henkilöstöä 19.-20. marraskuuta Tampereelle. Ensimmäisen päivän aiheissa ovat mukana mm. ammatillisen koulutuksen laatustrategia sekä toisen asteen oppilaitosten ruokailusuositukset. Heikki Peltola avaa kuulijoille tuhat tapaa kohota ja muuttaa arki apeasta upeaksi.

Toisena päivänä ohjelma jatkuu viidessä työpajassa, joissa aiheina ovat opiskeluhuollon ajankohtaiset asiat, amikset ja päihteet, puheeksioton malli, liikkuva amis ja työkykypassi. Päivän päättää Antti Seitamaa puheenvuorollaan yhteisöllisyydestä 2020-luvulla. Ilmoittautumiset kehittämispäiville tulee tehdä 8. marraskuuta mennessä.


Nyt on kiire Sekalentikseen

Naista ei saa torjua! Mies ei saa lyödä palloa hypystä! Henkilöstön Sekalentiksessä pelataan jälleen pitkiä palloralleja 23.-24.11. Kokkolassa.

Rennon letkeässä turnauksessa sijoituksia ratkotaan A-, B-. ja C-sarjoissa. Osallistumisoikeus A- ja B-sarjoihin määrittyy aiemman turnausmenestyksen perusteella ja C-sarjaan mukaan pääsee ilmoittautumalla. Kentällä tulee olla vähintään viisi pelaajaa, joista kolmen on oltava naisia. Ilmoittautumiset turnaukseen 8.11. mennessä. 


 

 

Talvikisojen lajeihin on tehty uudistuksia

Henkilöstön Talvikisat järjestetään 1.-2. helmikuuta Vierumäellä. Lajeina mukana ovat hiihto, keilailu, sähly, uinti ja ilma-aseammunta. Sählyssä joukkueet kisaavat mestaruuksista tuttuun tapaan miesten ja naisten sarjoissa sekä sekajoukkueina. Keilailussa on sarjoja miehille (kilpa- ja harrastesarja), naisille, veteraaneille, parijoukkueille ja 4-henkisjoukkueille.Talvikisojen keilaukseen on hyvä harjoitella kotiratakeilauksessa, johon tuloksia voi lähettää mukaan 18. joulukuuta asti!

Ilma-aseammunta on kisoissa mukana lisälajina. Paluun lajeihin, osallistujien toiveesta, tekee uinti, jossa kisataan viestimatkoilla. Hiihtokilpailut hiihdetään 24 tunnin hiihdon yhteydessä. SAKU ry:n kilpailun hiihtoaika on lauantaina klo 9-16 välillä. Sarjoina kisoissa ovat naisten ja miesten yleinen, yli 40-, 50- ja 60-vuotiaat sekä joukkuekilpailu, jossa mukana voi olla 2-4 hiihtäjää. Ilmoittautumiset Talvikisoihin tulee tehdä 16. tammikuuta mennessä.