SAKU ry:n uutiskirje 5.9.2019

Olet täällä

Liiku liikuntakampanjassa

Henkilöstön Liikkeelle.net-kampanja sai alkunsa kymmenen vuotta sitten Marssi Marsiin -kampanjalla. Kymppisynttäreiden kunniaksi palaamme ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen. 

Liikuntakampanjassa askeleita kerätään omalta koulutuksen järjestäjältä kootuissa 4-10 henkilön tiimeissä. Tiimin voi ilmoittaa mukaan joko Rento-, Kunto- tai Kilpasarjaan askeltamaan 9.9.-20.10. välisenä aikana.

Ilmoittautuminen tiimeihin on nettisivuilla jo käynnissä. Liity mukaan myös Facebookin Liikkeelle.net-ryhmään, jossa jaetaan kaikki kampanjan tuoreimmat kuulumiset!


Hyvinvointivirtaa-viikko starttaa kymmenettä kertaa

Hyvinvointivirtaa-viikko nostaa terveyden, turvallisuuden ja viihtyvyyden teemoja ammattiopistoissa viikolla 40 toiminnallisesti esille. Mukaan toiminnan järjestämiseen on ilmoittautunut jo reilut 120 ammattiopistoa.

Syksyn erityisteemana on #kampusrauhaa ja kohtaaminen. #Kampusrauhaa käsittelee kohtaamisen, yhdenvertaisuuden ja monikulttuurisuuden teemoja. Aiheita nostetaan esille esimerkiksi kommenttiseinien, hyvinvointipaneelien ja Huomaa hyvä toisessa -rastien avulla.

Teemaviikolle ilmoittautuneille postitetaan viikolla 38 julisteita ja tarroja sekä sähköisesti hyvinvointipaneelin markkinointimateriaaleja.


 

Opiskelijoiden palloilusarjat käynnistyvät

Nyt on aika pistää oppilaitoksissa joukkueet kasaan palloilulajeihin. Salibandyssä pelataan tyttöjen ja poikien kilpa-ja harrastesarjat sekä erityisopiskelijoiden sarja. Erityisopiskelijoiden sarja pelataan suoraan lopputurnauksena SAKUgames-tapahtumassa, mikäli joukkuemäärä tämän mahdollistaa. Tyttöjen ja poikien sarjoissa paikka helmikuussa pelattavaan lopputurnaukseen aukeaa karsintaturnausten kautta. Ilmoittautuminen salibandyyn tulee tehdä 8. lokakuuta mennessä. 

Myös jalkapalloon ehtii vielä ilmoittaa joukkueensa mukaan, jos on todella nopea. Pidennetty ilmoittautumisaika on voimassa 6. syyskuuta kello 12.00 asti. Ota yhteyttä suoraan liikuntakoordinaattoriin.