SAKU ry:n uutiskirje 4.3.2019

Olet täällä

Kysy SAKUstars-kisoista Skypessä

Miten kuljetukset toimivat SAKUstars-kisoissa? Mistä ennakkotöitä saa mukaansa? Vieläkö ehtii ilmoittautua?

SAKU ry järjestää 5. maaliskuuta kello 14.00 Skype-tapaamisen, jonka teemana ovat SAKUstars-kulttuurikilpailut. Tule kuulolle ja kysymään Sastamalassa 9.-11.4.2019 järjestettävistä kisoista.

Virtuaalikahveja emännöivät kisaemo Riina Sunila Saskystä ja järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä. 

Liity Skype-kokoukseen 


Liikuttavien yhteyshenkilöiden koulutuspäivät

SAKU ry järjestää 20.-21.3. Tampereella Liikunnan ja liikuttavien yhteyshenkilöiden koulutuspäivät. Päivien teemoina käsitellään SAKU-toimintaa osana opintoja, uusia mahdollisuuksia liikunnan opetuksessa, omaa jaksamista sekä tutustutaan lajeihin.

Koulutuspäivät on suunnattu ammatillisen koulutuksen liikunnan ja kaikille liikuttaville yhteyshenkilöille. Koulutus on maksuton SAKU ry:n jäsenyhteisöjen henkilöstölle. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 12. maaliskuuta mennessä. 


 

 

SAKU-lentis kokoaa lentopalloilijat

Kevään SAKU-lentis järjestetään 6.-7. huhtikuuta Vierumäellä. Turnauksessa henkilöstön mestaruudet jaetaan yhdessätoista sarjassa. Viime vuosina turnausta on pelattu noin 40 joukkueen voimin.

A- ja B-sarjoissa osallistumisoikeudet määräytyvät aiemman menestyksen perusteella ja C-sarjoihin mukaan pääsee ilmoittautumalla. Ja jos pelureita ei omasta työyhteisöstä löydy riittävästi, niin mukaan voi ilmoittautua SAKU-joukkueeseen. Ilmoita joukkueesi mukaan kevään lentopallon suurtapahtumaan 12. maaliskuuta mennessä. 

Sulkapallomestaruudet jaossa Savonlinnassa

SAKU ry:n ammatillisen koulutuksen henkilöstöllä on mahdollisuus päästä pelaamaan sulkapalloa yhdessä Koululiikuntaliiton opettajien kanssa. Kaksinpelin, nelinpelin ja sekanelinpelin mestaruuksista kilpa- ja harrastesarjoissa kisataan 13. huhtikuuta Savonlinnassa. Ilmoittautuminen kisoihin tulee tehdä 28. maaliskuuta mennessä.